Kaka, Galatasaray'a geliyor ama bir şartla

Kaka, Galatasaray'a geliyor ama bir şartla

FUTBOL Haberleri

Galatasaray Başkanı Ünal Aysal'dan çilek müjdesi... Aysal, Şampiyonlar Ligi'nde gruptan çıkarlarsa ocakta Kaka'yı transfer edebileceklerini açıkladı.

Beyaz TV'de 'Derin Futbol'a konuşan Galatasaray Başkanı Ünal Aysal, önemli açıklamalarda bulundu. İşte Aysal'ın çilek ve gündemdeki diğer konularla ilgili mesajları:

"Şampiyonlar Ligi'nde gruptan çıkmamız halinde pastanın çileği gelebilir. Kaka veya benzeri oyuncuların kadroda bulunmasında fayda var. Kaka da bizimle olabilir. Transferde yüzde 100 başarı mümkün değil. Ortalamanın üstünde bir oran yakaladıysanız rahat hissetmeniz gerekir ki ben rahat hissediyorum. 'Melo'dan paranızın karşılığını alabiliyor musunuz' derseniz buna teknik direktörümüz bir yanıt verecektir."

ŞAMPİYONU YARGITAY BELİRLESİN
"Lig sadece G.Saray, F.Bahçe çekişmesinin ötesine geçebilir. Beşiktaş'ı takdir ediyorum. Kasımpaşa da böyle, diğer takımlarımız da böyle. Şampiyonluk F.Bahçe ile Trabzonspor arasında bir konu. Hangisi haklı konusunda TFF ve Yargıtay karar versin. G.Saray olarak bunların dışında kalmaya dikkat ediyoruz. nbsp;Fenerbahçe nbsp;ile biz hiç kavga etmedik. Sadece onlara 'Lütfen ortada bir sorun var ve ülke bir sorunla uğraşıyor. Bunu temizlememiz lazım. Birbirimize saldırarak da kirleterek de bu soruna çözüm bulamayız' diye hatırlatmada bulunduk. Kavga ortamında olmak istemiyoruz. Saldırı olmadıkça biz de kimseye konuşmayız"

MASAYA YUMRUK VURMA OLMAZ
"Spor dünyasına yabancıydım ve yavaş yavaş öğreniyorum. Acemilik dönemini tamamladım ve deneyimli olma yolundayım. Stratejiler farklı. Bazı kulüpler uzlaşma, bazıları sataşma ile büyüme stratejisi uyguluyorlar. Biz uzlaşma ve dostlukla bunu yürütmeye çalışıyoruz. Tartışma ile doğruyu bulacağız ama G.Saray yönetimlerinde masaya yumruk vurma gibi şeyler olmaz. Bazı arkadaşlarımıza sert ifadeler yakıştırılmak isteniyor."

TEKRAR SEÇİME GİREBİLİRİM
"Ama böyle bir durum söz konusu değil. Tahmin ediyorum ki biz normal seçim sürecine kadar birlikte devam edeceğiz. Verdiğim sözleri yerine getirdiysem ve sistemi oturttuysam bunu korumak için bir dönem daha kalırım. G.Saray'ı başka bir etaba çıkartmak için başka bir planım varsa bir dönem daha yönetime talip olurum. Bunun muhasebesini 2014 Mayıs'tan sonra yapacağım. Şu anda adaylık gibi bir kararım yok." (Milliyet)

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...