Kadıköy'de takımın başında olmayacak

Kadıköy'de takımın başında olmayacak

FUTBOL Haberleri

Mersin İY maçında yaşananlar Aslan'a pahalıya patladı. PFDK, Terim'e 9, Şaş'a 2, Davala ve Sabri'ye 1'er maç, ayrıca şahıslara ve kulübe toplam 115 bin TL para cezası verdi

nbsp;ERCAN YILDIZ

FATİH HOCA SEZONU KAPATTI
G.Saray'a Mersin İY maçının faturası çok ağır oldu. Dün toplanan PFDK, saatler süren toplantısında sarı-kırmızılı kulübe ceza yağdırdı. G.Saray-Mersin İY maçında hakem Süleyman Abay'a gösterdiği tepki sonrası oyundan ihraç edilen Fatih Terim, 9 resmi müsabakaya giriş yasağı ve 50 bin TL para cezası aldı. Tecrübeli çalıştırıcı, bu kararla sezonu kaparken, önümüzdeki sezon 3 maçta da takımını yalnız bırakacak. Terim dışında yardımcı antrenörlerden Hasan Şaş'a 2 maç ve 20 bin TL, Ümit Davala'ya ise 1 maç ve 10 bin TL para cezası verildi. Ayrıca maç sonrası açıklamalarından dolayı Sabri Sarıoğlu'na da 1 resmi müsabakadan men ve 10 bin TL para cezası kesildi.

TERİM 4 FARKLI EYLEMDEN

4 farklı eylemden PDFK'ya sevk edilen Fatih Terim, maçın hakemine nbsp;
yönelik sportmenliğe aykırı hareketi sebebiyle 1 maç ve 10 bin TL; müsabaka hakemine yönelik hakaretinden dolayı 3 maç ve 10 bin TL ve müsabaka temsilcisine yönelik hakareti sebebiyle 3 maç ve 10 bin TL cezaya çarptırıldı. Tecrübeli çalıştırıcı ayrıca maç sonrası sportmenliğe aykırı açıklamaları sebebiyle 20 bin TL para cezasıyla cezalandırıldı. Tecrübeli çalıştırıcının ayrıca nbsp;geçen sezon ertelenen 2 maçlık cezası da, bu cezaya eklendi. Gerekçeli kararda Ümit Davala'nın hakeme yönelik sportmenliğe aykırı hareketinden, Hasan Şaş'ın ise ihraç öncesi ve sonrası benzer hareketinden ceza aldığı ifade edildi.

Davala'da nbsp;umut ışığı
PFDK'nın verdiği cezalarla ilgili bugün açıklama yapması beklenen G.Saray Yönetimi, Tahkim Kurulu'na müracaat edecek. 1 maç soyunma odası ve yedek kulübesine giriş yasağı cezası alan Ümit Davala'nın bu cezasının erteleme kapsamında olduğu ve büyük ihtimalle Tahkim Kurulu'nca 1 yıl erteleneceği ileri sürüldü.

Yeni hoca nbsp;Taffarel!
Fatih Terim'le birlikte yardımcıları Hasan Şaş ve Ümit Davala'nın da ceza alması sonrasında G.Saray, hocasız kaldı. Yarın deplasmanda Karabükspor'la oynanacak karşılaşmada sarı-kırmızılı takımın başında kaleci antrenörü Clauido Taffarel'in maça çıkması bekleniyor.

"Fener'in nbsp;yolu uzun"
Fatih Terim, bu yıl 10. düzenlenen "Liderlik Zirvesi"nde onur ödülüne layık görüldü. F.Bahçe'ye Lazio karşısında başarılar dileyen tecrübeli teknik adam, "İnşallah F.Bahçe galip gelir, ilk 4'e kalır. İnşallah bu olacak, ama yolu uzun" dedi. Terim ayrıca R.Madrid karşısında alınan galibiyet ve oynanan oyunun öneminin çok büyük olduğunu sözlerine ekledi.

Sakatlardan nbsp;müjde
Karabükspor maçının hazırlıklarını sürdüren G.Saray'da sakatlardan gelen iyi haber sevindirdi. Real Madrid maçında sakatlanan Drogba, Hamit ve Eboue antrenmanda yer alırken, Sabri ile Çağlar'ın tedavisine devam edildi. Yarı sahada yapılan çift kale maça R.Madrid 11'inde görev alan isimler katılmadı.


Florya nbsp;karnavalı
G.Saray'ın dünkü antrenmanına nbsp;büyük ilgi gösteren taraftarlar, tesisleri adeta şölen alanına çevirdi. 2 binin üzerindeki taraftar, başta Fatih Terim olmak üzere futbolculara sevgi gösterisinde bulundular. Bayan antrenör Duygu Erdoğan'ı da nbsp;
tribüne çağıran taraftarlar, nbsp;futbolcular nbsp;imza dağıtırken izdihama nbsp;neden nbsp;oldular.

Emmanuel nbsp;Bolt!
Sarı-kırmızılıların dünkü antrenmanında futbolcuların oldukça neşeli oldukları gözlendi. Özellikle Eboue ile Sneijder arasındaki hareketli diyaloglar dikkati çekti. Çalışma sonrası Eboue'nin taraftarların önüne kadar gelip dünyaca ünlü atlet Usain Bolt'un hareketlerini taklit etmesi gülüşmelere neden oldu.







UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...