İzmir Galatasaray'ı ağırlayacak

/ Kaynak: AA
İzmir Galatasaray'ı ağırlayacak

FUTBOL Haberleri  / AA

Spor Toto Süper Lig'in son şampiyonu Galatasaray, geçen yıl olduğu gibi bu sene de yeni sezon öncesinde pazar günü İzmir'de taraftarlarının karşısına çıkacak.

Spor Toto Süper Lig'in son şampiyonu Galatasaray, geçen yıl olduğu gibi bu sene de yeni sezon öncesinde pazar günü İzmir'de taraftarlarının karşısına çıkacak. İspanyol temsilcisi Malaga ile pazar günü saat 20.30'da Atatürk Stadı'nda karşılaşacak Galatasaray, geçen yıl da 4 Ağustos Cumartesi günü İtalya Birinci Futbol Ligi (Serie A) ekiplerinden Lazio ile karşılaşmıştı. İtalyan ekibini Elmander'in attığı golle 1-0 mağlup eden sarı-kırmızılı ekip, daha önce 17 Ocak 2007'de İzmir Atatürk Stadı'nda Hertha Berlin ile yaptığı hazırlık karşılaşmasını 1-0 kaybetmişti. Eski Beşiktaş teknik direktörü Bernd Schuster'in çalıştırdığı Malaga'nın cumartesi akşamı Atatürk Stadı'nda bir çalışma yapmayı planladığı öğrenildi. Yarın İzmir'e gelecek Galatasaray ise İzmir'de antrenman yapmayacağı bildirildi. nbsp;Biletler Galatasaray-Malaga karşılaşmanın biletlerinin satışına, "bilet.galatasaray.org" sitesinin yanı sıra İzmir Atatürk Stadı bilet gişeleri, Forum Bornova AVM GSStore, Alsancak GSStore ve Karşıyaka GSStore mağazalarında devam ediliyor. Kapalı tribün 60, açık tribün 45 ve kale arkası biletleri de 30 liradan satılıyor. - Statta iftar Karşılaşmanın saat 20.30'da başlaması nedeniyle, oruç tutan sporseverler, iftarlarını statta yapacak. Pazar günü akşam ezanın saat 20.40'da okunacağı İzmir'de Galatasaraylı taraftarlar maç başladıktan 10 dakika sonra oruçlarını açacaklar. nbsp; nbsp;Atatürk Stadı PTT 1. Lig'de 12 Mayıs 2013'te oynanan ve küme düşen takımın belli olduğu Göztepe-TKİ Tavşanlı Linyitspor maçının oynandığı Atatürk Stadı'nda o müsabakadan sonra Göztepe taraftarının çıkardığı olaylar nedeniyle hasar meydana gelmişti. Kırılan koltukların onarıldığı ve yeni sezona hazır hale getirilen stat bu sezon ilk olarak Galatasaray'ı konuk edecek.

FUTBOL
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...