İşte Cimbom'un Burak teklifi

İşte Cimbom'un Burak teklifi

FUTBOL Haberleri

Başkan Ünal Aysal'ın "Onun gibi bir golcüyü herkes ister" dediği Burak Yılmaz için Galatasaray'ın cazip bir teklifte bulunduğu öğrenildi.

Teknik direktör Fatih Terim'in çok istediği Burak için Trabzon'un kapısını çalan sarı-kırmızılı yöneticiler, golcü futbolcuya karşılık 7 milyon euro ve Arjantinli oyuncusu Culio'yu vermeyi önerdi. Ancak bu girişim, Trabzonspor Başkanı Sadri Şener'in durumu öğrenmesi üzerine başarısızlıkla sonuçlandı.
nbsp;
G.Saray'ın teklifini duyunca küplere binen Şener, "Onu Türkiye'den hiçbir takıma satmam. Sadece Avrupa için izin verdim. Bu konu kapansın artık" diyerek tepkisini dile getirdi. Bu arada Burak'ın Avrupa'dan yapılan tekliflere rağmen, özellikle babasının etkisiyle kafasının karışık olduğu ve Trabzon'da kalmayı düşündüğü de kaydedildi. nbsp;(Fotomaç)


UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...