İngiliz basınından taraftara tam not

/ Kaynak: İHA
İngiliz basınından taraftara tam not

FUTBOL Haberleri  / İHA

İngiliz basını, Galatasaray'ın dün gece Manchester United karşısında aldığı galibiyeti, "Galatasaray, cehennemde gala gecesi yaşadı" şeklinde değerlendirdi.

Şampiyonlar Ligi H Grubu'ndaki liderliğini daha önceden garantileyen Manchester United'ın 19 yıl aradan sonra Galatasaray'a konuk olduğu maç ada basınında geniş yankı buldu.
İngiliz basını, Galatasaray'ın Burak Yılmaz'ın golüyle 1-0 kazandığı karşılaşmada, sahadaki futboldan çok sarı-kırmızılı taraftarların şovlarına dikkat çekti. Alex Ferguson'un İstanbul'da genç futbolculara şans vererek, onlara tecrübe kazandırmayı tercih ettiğini yazan İngiliz medyası, "Bu zaferin sahibi Galatasaray takımı mıdır zannediyorsunuz ? Tabii ki hayır. 43 bin Galatasaray taraftarı, eski Ali Sami Yen Stadyumu'nun ruhunu buraya taşımış. Galatasaray, Burak Yılmaz'ın kafa golüyle cehennemde gala gecesi yaşadı" ifadelerine yer verildi.
Guardian Gazetesi, İngiliz ekibinin "derme çatma" defans kurmanın faturasını Burak Yılmaz'ın golüyle ödediğini yazarken, Manchester United'ın oynadığı son 21 Avrupa maçında ilk defa gol atamadığına dikkat çekildi.
Independent Gazetesi'nde, "United'ın gençleri Galatasaray tarafından alt edildi" yorumu yapılırken Times ise, "Galatasaray'ın oynamak için daha çok sebebi vardı. Eğer genç bir United takımının ayaklarını dolaştıracak bir şey varsa o da Türk Telekom Arena'daki kalabalıktır" ifadeleri kullanıldı.


FUTBOL
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...