İkinci yarı yarın 5 maçla başlıyor

/ Kaynak: AA
- Güncelleme:
İkinci yarı yarın 5 maçla başlıyor

Futbol Haberleri  / AA

11 günlük devre arası tatilinin ardından Spor Toto Süper Lig'in ikinci yarı perdesi, yarın yapılacak 5 maçla açılacak.

nbsp;Ligde 11 gün süren devre arası tatili sona ererken, 18. hafta maçları yarın ve 4 Ocak Çarşamba günü yapılacak. 34 haftalık normal sezon 8 Nisan'da tamamlanacak ve bu sezon ilk kez uygulanacak play-off'a geçilecek. Tarihleri henüz açıklanmayan play-off'ta, normal sezonu ilk 4 sırada bitirenler "Şampiyonluk Grubu"nu, 5 ile 8. sırada bitirenler ise "Avrupa Ligi Grubu"nu oluşturacak. -Yeni transferler ilk maçta forma giyemeyecek- Daha önce 4 Ocak'ta başlaması planlanan Süper Lig'in ikinci yarısı, ara transfer olarak adlandırılan ikinci transfer ve tescil döneminin 5 Ocak'ta resmen başlayacak olması nedeniyle, Türkiye Futbol Federasyonu tarafından 1 gün önceye çekilmişti. Böylece, ara transferde alınan oyuncuların hepsi 18. hafta maçlarında forma giyemeyecek.

nbsp;-Program- nbsp;

nbsp;Spor Toto Süper Lig'de 18. hafta maçlarının programı şöyle: Yarın: 18.00 Kayserispor-Bursaspor (Kayseri Büyükşehir Belediyesi Kadir Has) 18.00 Sivasspor-Kardemir Karabükspor (Sivas 4 Eylül) 18.00 Trabzonspor-Manisaspor (Hüseyin Avni Aker) 20.30 Mersin İdman Yurdu-Ankaragücü (Tevfik Sırrı Gür) 20.30 Galatasaray-İstanbul Büyükşehir Belediyespor (Türk Telekom Arena) 4 Ocak Çarşamba: 18.00 Gençlerbirliği-Samsunspor (Ankara 19 Mayıs) 18.00 Orduspor-Fenerbahçe (Ordu 19 Eylül) 20.30 Gaziantepspor-Medical Park Antalyaspor (Kamil Ocak) 20.30 Beşiktaş-Eskişehirspor (Fiyapı İnönü) nbsp;

Futbol
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...