İkili oyun

- Güncelleme:
İkili oyun

Futbol Haberleri

Her iki taraf için de büyük bir önem taşıyan müsabakada bordo-mavililer Avrupa, sarı-kırmızılılar ise şampiyonluk iddiası için kazanmak zorunda.



BİRİ MORALLİ, DİĞERİ YARALI
Süper Final'in 3. haftasına bugün saat 19.00'da oynanacak Trabzonspor-G.Saray maçıyla devam edilecek. Trabzonspor'un cezası sebebiyle sadece kadın ve çocukların izleyebileceği karşılaşmayı Bülent Yıldırım yönetecek. Bordo-mavililerde burnundan operasyon geçiren Burak Yılmaz'ın oynayıp oynamayacağı henüz belli olmazken, Fatih Terim, Mehmet Batdal, Yiğit Gökoğlan, Aykut Erçetin, Çağlar Birinci, Servet Çetin, Ayhan Akman ve Serkan Kurtuluş'u Trabzon kafilesine dahil etmedi. Beşiktaş'ı yenerek Süper Final'de 3 puanla tanışan ve Avrupa kupalarına katılma yolunda büyük bir adım atan Trabzonspor, G.Saray engelini de aşarak ligdeki konumunu perçinlemek isterken, F.Bahçe mağlubiyetiyle büyük yara alan G.Saray, Karadeniz'den galibiyetle dönerek liderliğini sürdürmenin planlarını yapıyor.


İkinci yarıya dikkat!
gt; İki takımın istatistikleri karşılaştırıldığında G.Saray'da Selçuk İnan, Trabzonspor'da ise Burak Yılmaz'ın performansı dikkat çekiyor. Sarı-kırmızılılarda Selçuk 12 gol, 13 asistle başı çekerken, bordo-mavililerde Burak'ın 32 golü bulunuyor. G.Saray ikinci 45 dakikada 50 gol atıp, 15 gol yerken, Trabzonspor 39 gol atıp kalesinde 26 gol gördü.


nbsp;İkili oyun


İkili oyun
nbsp;
İkili oyun

nbsp;








UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...