İbrahim Hacıosmanoğlu, 'Benden mafya olmaz'

İbrahim Hacıosmanoğlu, 'Benden mafya olmaz'

FUTBOL Haberleri

İbrahim Hacıosmanoğlu'dan Mamur'a cevap, 'Benden mafya olmaz. Bizim oralardan kabadayı çıkar. Bunu da biz yapsak birinci sınıf yaparız' dedi.

Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu ile Kayserispor Başkanı Recep Mamur'un Kulüpler Birliği Toplantısı'nda yaşadığı tartışma gündemden düşmüyor. Yerel bir televizyon programına katılan Başkan Hacıosmanoğlu, "Sözde ben Kayserispor Başkanına, 'Seni gömecek yer bulamam' demişim. Ben mezarcı değilim ki. Mezarcılar bu işleri yapar. Hırsızların istediği adamı ben başkan seçmem. Mamur, 'Trabzon'a yakışmayanlar var burada' dedi. Bunun üzerine ben de, 'Adam gibi konuş. Bu hırsızlara senin taraftarın hesap sormuş. Sen bunlarla yan yana olursan yanlış olur' dedim. Sonra çıktılar, 'Üçüncü sınıf mafya' diye açıklama yaptılar. Benden mafya olmaz. Bizim oralardan kabadayı çıkar. Bunu da biz yapsak birinci sınıf yaparız" diye konuştu.
F.BAHÇE'DE ÇAY İÇEBİLİYORUM
F.Bahçe ile aralarındaki tartışmaların daha ne kadar süreceği yönündeki soruya ise Hacıosmanoğlu, "Türk futbolunu kirleten insanların dışarı çıkması gerek. F.Bahçe camisı ile bir sorunumuz yok. Orada sevdiğimiz, saydığımız insanlar var. Ben gidip F.Bahçe'de oturup çayımı içiyorum. F.Bahçeliler benimle fotoğraf çektiriyor. Bu süreçte herkes suçlu, FIFA suçlu, cemaatlar suçlu, TFF suçlu. Ama sahtekâr bir adam var, askerlikten bile kaçmış. Yüz kızartıcı suçtan çürük raporu almış bir adam var. Hiç kimsenin suratına bakmadığı şahıs, bu ülkede konuşuyor, itibar görüyor. Derdimiz bunları Türk futbolundan dışarı atmak. Bunları Türk futbolundan atmak kavga ise evet biz kavgacıyız" dedi.
BU TUR BASİTTİ
UEFA Avrupa Ligi'nde alınan galibiyetlere de değinen Başkan Hacıosmanoğlu, "Trabzonspor'un bu turu basitti. Şu an tebrik edilmemesi gerek. Yeni rakibimizin ismi bizimle yan yana koyduğunuz zaman aynı değil. Yeni bir ruhun gelmesi için camia olarak bir şeyler yapmaya çalışıyoruz" dedi. Yeni transferler Malouda için de konuşan Trabzonspor Başkanı, "İnsanların bizden bu sene bir beklentisi yok ama Trabzonspor'un sahada bizi temsil edecek iyi bir kadroya ihtiyacı vardır. Ben Malouda gibi özüne sahip bir oyuncu görmedim. 16 yaşından beri aynı hoca ile birlikte.Bu insanlar çok profosyonel. Malouda'nın Trabzonspor ile isminin birlikte geçmesi bize transfer konusunda çok fayda sağlayacak"şeklinde konuştu. nbsp;SPOR SERVİSİ

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...