Hector Cuper hakkında şike iddiası

/ Kaynak: İHA
- Güncelleme:
Hector Cuper hakkında şike iddiası
Futbol Haberleri  / İHA

Orduspor'un Arjantinli teknik direktörü Hector Cuper, Napoli Savcılığı'nın Camorra mafyası ile 200 bin Euro karşılığında 2'si İspanya, 2'si de Arjantin liginde olmak üzere 4 maçın sonucuna müdahale etmesi için anlaştığı iddiası ile karşı karşıya.

nbsp;Suçlamada bahsi geçen 4 maçın, Hector Cuper'in İspanya'nın Racing Santander takımını çalıştırdığı 2006-2007 sezonunda oynandığı gelen bilgiler arasında. Napoli Savcılığı Cuper'i teknik takip sonucu İspanya'ya Camorra mafyası tarafından çorap ve iç çamaşırları arasında getirilen 200 bin Euro'nun aklanması ile soruşturuyor. Cuper konu ile ilgili avukatı Maria Sardelli aracılığı ile, "Çok yıpratıldım ancak adıma leke sürdürmemek için her şeyi açıklığa kavuşturmaya hazırım ve bunu bir an evvel, bir ay içinde yapmak istiyorum" açıklamasında bulundu.
Futbol
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...