Hamit: Türkiyenin Barçasıyız

Hamit: Türkiyenin Barçasıyız

FUTBOL Haberleri

Topla çok rahat oynayabilen bir pas takımıyız. 3 farklı sistemle oynuyoruz. Bernabeu'da atak oynayacağız.



HAMİT'İ GÖSTERMEK İSTİYORUM
G.Saray'ın yıldızı Hamit Altıntop, İspanyolların önde gelen gazetesi Marca'ya kapak oldu. Sezon başında 3.5 milyon euro bedel karşılığında 1 yıllık Real Madrid macerasını sonlandırıp sarı-kırmızılı formayı giyen 30 yaşındaki oyuncu, eski takımına karşı forma giyecek olmaktan dolayı büyük heyecan yaşadığını söyledi. 90 dakika öncesi eski arkadaşlarını ve hocası Mourinho'yu görecek olmaktan dolayı mutlu olacağını dile getiren Hamit, "Real Madrid taraftarlarına gerçek Hamit'i göstermek istiyorum. G.Saray'a geldim çünkü bana çok güvendiler ve aldığım karardan dolayı hiç pişman değilim. Yeniden futboldan zevk almaya başladım ve bu benim için paha biçilemez bir duygu" ifadelerini kullandı.


İLK MAÇ KİLİT OLACAK
Real Madrid'e herhangi bir kırgınlığının olmadığını söyleyen Hamit, "Onlar için sadece iyi şeyler söyleyebilirim. 'Real Madrid forması giydim' diyebilen çok fazla oyuncu yok. Cristiano, Xabi, Ramos, Benzema ve Casillas gibi isimlerle birlikte oynadım" dedi. Hamit sözlerini şöyle sürdürdü: "Çeyrek final maçında her şey mümkün. Favori olarak çıktığım birçok maçı kaybettiğimi biliyorum. İlk maç kilit olacak. Eğer avantajlı skor alırsak, evimizde işi bitirebiliriz. İstanbul'da her şey olabilir. Topla çok rahat oynayabilen bir pas takımıyız. Türkiye'nin Barcelona'sıyız. Ancak takımımız için söyleyebileceğim en iyi şey; nbsp;3 farklı sistemle oynuyoruz. Bernabeu'da atak futbol oynayacağız. Cesur bir teknik direktörümüz var." nbsp;


Alonso'nun hedefi kupa
Real Madrid'in yıldızlarından Xabi Alonso, Şampiyonlar Ligi'ni kazanmak istediklerini belirterek, "Bunun için finale çıkmak zorundayız ve G.Saray ile evimizde oynayacağımız maç bunun ilk ayağını oluşturuyor. G.Saray karşısında ilk maçtan iyi sonuçla ayrılmak istiyoruz" dedi. nbsp;



Hamit'ten düzeltme
Hamit Altıntop, Marca gazetesinde "Gol atarsam sevinmeyeceğim" şeklinde ağzından yazılan sözleri düzelttirdi. Röportajın Türkiye'de yayınlanmasının ardından Marca'yı telefonla arayan tecrübeli oyuncu, "Real Madrid'e gol atarsan sevinir misin?" şeklindeki soruya verdiği cevabının yanlış çevrildiğini belirterek, "Ben Real Madrid'e gol atarsam nasıl sevinmeyeyim dedim" diyerek düzeltilmesini istedi. Hamit'in bu uyarısından sonra Marca'nın internet edisyonunda haber düzeltildi.


SNEIJDER MÜJDESİ
Belediyespor maçının hazırlıklarını sürdüren G.Saray, dünkü antrenmanda üç grup hâlinde beşe iki top kapma ve taktik çalışma gerçekleştirdi. İyileşen Sneijder antrenmanın tamamında takımla birlikte çalıştı. Çağlar'ın tedavisine devam edildi. Sarı-kırmızılılar bu akşam yapacağı son antrenmanın ardından Florya'da kampa girecek.




G.Saray yönetimi bu sezon sonuna kadar TT Arena'da oynanacak 5 maç için ek bir kombine kampanyası başlattı.
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...