Hakkari Zapspor'a iki yabancı takviye!

/ Kaynak: İHA
Hakkari Zapspor'a iki yabancı takviye!

FUTBOL Haberleri  / İHA

Hakkari Zapspor iki siyahi futbolcu ile anlaştı. Bölgesel Amatör Ligi'nde mücadele eden Hakkari Zapspor,renklerine bağladığı Kamerun ve Malili iki futbolcuyu basın mensuplarına tanıttı

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Bölgesel Amatör Ligi'nde (BAL) mücadele eden Hakkari Zapspor, renklerine bağladığı Kamerun ve Malili iki futbolcuyu basın mensuplarına tanıttı.

Bölgesel Amatör Ligi 2. Grup'ta yer alan Hakkari Zapspor, yeni transferlerinin tanıtımı için Şehir Stadyumu'nda tören düzenledi.

Törende, Diyarbakır'da çeşitli takımlarda forma giyen 6 futbolcu ile Kamerun ve Mali'den 2 siyahi futbolcuyla sözleşme imzalayan yöneticiler, daha sonra sezon sonuna kadar anlaştıkları yeni transferleri basın mensuplarının karşısına çıkardı.

Zapspor Teknik Direktörü Mecit Tekin, gazetecilere yaptığı açıklamada, Kamerun'un As Nonga takımında forma giyen orta saha oyuncusu Emi ile Mali'nin Sporting Bamako takımından transfer edilen Sahif'in, takıma güç katacağını söyledi.

Tekin, antrenman ve hazırlık maçlarıyla yehi sezon çalışmalarını sürdürdüklerini belirterek, "Önceki sezon ligde fazla etkili olamadık. Ancak bu sezon yaptığımız yerli ve yabancı transferlerle güçlü bir kadro oluşturduk. Çok iyi bir takımla lige iddialı giriyoruz" dedi.

Gruplarında şampiyon olup 3. Lig'e yükselmeyi hedeflediklerini anlatan Tekin, yabancı futbolcuların aynı zamanda ülkelerindeki ümit milli takımlarında oynadığını ifade etti.

Siyahi futbolcular Emi ve Sahif ise Hakkari Zapspor'da büyük başarılara imza atmak için ter dökeceklerini vurgulayarak, "Şampiyon olabilmek için takım arkadaşlarımızla beraber mücadele edeceğiz. Bunun için de elimizden geleni yapacağız. Amacımız çıkacağımız her maçta iyi bir performans sergilemek ve karşılaşmadan 3 puanla ayrılmak" diye konuştu.

Hakkari'yi çok beğendiklerini ve kentte bulunmaktan memnuniyet duyduklarını anlatan siyahi futbolcular, taraftarın da desteğiyle tüm maçlardan galip ayrılıp sezon sonunda şampiyon olmak istediklerini dile getirdi.

Hakkarili sporseverlerin, yeni transferlere yakın ilgi gösterdiği törende, sahaya inen çocuklar, Fenerbahçeli futbolcu Diarra'ya benzettikleri Kamerunlu Emi ile sohbet etmeye çalıştı.

Törenin ardından yapılan çift kale maçta hünerlerini sergileyen yeni transferler Sahif ve Emi, attıkları gollerle göz doldurdu.

nbsp;

FUTBOL
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...