"Hakem hataları var ancak bahane değil"

/ Kaynak: CHA
"Hakem hataları var ancak bahane değil"

FUTBOL Haberleri  / CHA

Beşiktaş Kulübü İkinci Başkanı Ahmet Nur Çebi, Beşiktaş'a karşı hakem hatalarının fazla olduğunu fakat hiçbir zaman bunun arkasına sığınmayacaklarını söyledi.

Beşiktaş Kulübü İkinci Başkanı Ahmet Nur Çebi, Beşiktaş'a karşı hakem hatalarının fazla olduğunu fakat hiçbir zaman bunun arkasına sığınmayacaklarını söyledi.

Beşiktaş'ın golcü oyuncu Niang ile resmi sözleşme imzaladığı törenin ardından açıklamalarda bulunan Çebi, Beşiktaş'a karşı hakem hatalarının daha fazla yapıldığını belirterek, hakem hatalarına Beşiktaş'ın tepkisiz kaldığı eleştirilerine cevap verdi.

Beşiktaş'a yapılan hataların diğerlerine göre daha fazla olduğunu da belirten Çebi, ''Şunu belirtmek istiyorum, Beşiktaşlı yöneticiler olarak kaybettiğimiz puanların sebebi olarak hakemlerin arkasına saklanmak gibi bir yolu seçmedik. Bu yolu da hiçbir zaman denemeyeceğiz.'' diyerek, şöyle devam etti:

''Son maçta rakip 10 kişi kaldı ve 2-0 önde iken maçı berabere bitirdik. Hataları önce kendi camiamızda arıyoruz. Ancak Beşiktaş camiasında hakem hataları ile önemli puan kayıplarına uğradığımız aşikardır. Beşiktaş'ın hakem hatalarından dolayı puan kaybettiği için muhataplarınca hassasiyet gösterilmesi gerektiğini düşünüyoruz. Hakem hataları sayesinde puan kayıpları olunca hem futbolcular hem de kulüplerin emekleri zayi oluyor . Bu nedenle vicdan ve gözlerin daha hassas olmaları konusunda uyarıda bulunuyoruz.''

Bir gazetecinin ''TFF Başkanı Beşiktaşlı, MHK Başkanı Beşiktaşlı olmasının ters etkisi olur mu ?'' sorusuna Çebi, ''Bu tür kurumları yöneten kişilerin bu tür zaafiyetleri olmamalı. Böyle bir algılamayı düşünmüyorum.'' cevbaını verdi.

EKONOMİK ŞARTLAR, İYİ GİDİYOR

Beşiktaş Kulübü İkinci Başkanı Ahmet Nur Çebi, kulübün ekonomik olarak rayına oturduğunu belirterek, sözlerini şöyle sürdürdü:

''Kulüp rayına oturdu. Rayların üzerinde yürüyen vagonların yüküna azalta azalta gidiyoruz. Bu da politikalarımızın doğru gittiğini gösteriyor. Borçların azaldığını görüyoruz. Anormal hassasiyetleri gösteriyoruz. İyiye doğru gidiyoruz.''

Çebi, kurumsallaşma çalışmalarının sürdüğünü, imza törenine de profesyonellerin işi olduğu için bugün kendisinin katıldığını sözlerine ekledi.

FUTBOL
Kaynak: CHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...