Hakan Çalhanoğlu, en değerli oyuncu seçildi

- Güncelleme:
Hakan Çalhanoğlu, en değerli oyuncu seçildi

FUTBOL Haberleri

20 Yaş Altı Milli Futbol Takımı oyuncularından Hakan Çalhanoğlu, Almanya 3. Ligi'nde yılın oyuncusu oyuncusu seçildi.

Türkiye Futbol Federasyonundan yapılan açıklamada, Almanya Futbol Federasyonunun internet sitesi "dfb.de" ve "fussball.de" sitelerinin ortaklaşa düzenlediği ankete katılan futbolseverlerin, 1994 doğumlu milli futbolcu Hakan Çalhanoğlu'nu "yılın oyuncusu" seçtiği bildirildi.
Yeni sezonda Bundesliga ekiplerinden Hamburg'da oynayacak olan Hakan Çalhanoğlu'nun, geçen sezon formasını giydiği Karlsruhe'de 38 maçın 36'sında forma giydiği kaydedildi. Bu maçlarda 17 kez fileleri havalandıran milli futbolcunun gollerinin 7'sini frikikten, 7'sini de penaltıdan attığı belirtildi. İlk defa Haziran 2010'da 16 Yaş Altı Milli Takım formasını giyen Hakan Çalhanoğlu şu ana kadar 37 kez ay-yıldızlı formayı taşıdı. Genç futbolcu, geçen ay elit tur maçlarını kazanarak 2013 Avrupa Şampiyonası'na katılmaya hak kazanan 19 Yaş Altı Milli Takımı'nın 3 maçında da forma giydi.
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...