Guiza Avrupa'ya veda etti

Guiza Avrupa'ya veda etti

FUTBOL Haberleri

Guiza Avrupa'ya veda etti. Daniel Guiza, Getafe'den ayrıldıktan sonra Paraguay ekiplerinden Cerro Porteno'ya transfer oldu.

Fenerbahçe'de oynadığı dönemde eleştiri oklarının hedefinde kalan Daniel Guiza, Getafe'den ayrıldıktan sonra Paraguay ekiplerinden Cerro Porteno'ya transfer oldu.2008-2011 yılları arasında Fenerbahçe'de top koşturan Daniel Guiza, Avrupa'ya veda etti. İspanyol oyuncu son olarak oynadığı Getafe'den Paraguay Ligi takımlarından Cerro Porteno'ya transfer oldu.Fenerbahçe'den ayrıldıktan sonra Getafe'ye imza atan ve kiralık olarak Malezya Ligi'nde Johor forması da giyen İspanyol oyuncunun transferi bedelsiz olarak gerçekleşti.2007/08 sezonunda Mallorca ile attığı 27 gol ile İspanya La Liga gol kralı olan 32 yaşındaki golcü, Getafe'de sahaya çıktığı 21 karşılaşmada 6 gol attı.(SPORX)
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...