Gençlerbirliği, Fuat Çapa ile yollarını ayırdı

/ Kaynak: CHA
Gençlerbirliği, Fuat Çapa ile yollarını ayırdı

FUTBOL Haberleri  / CHA

Gençlerbirliği Başkanı İlhan Cavcav, teknik direktör Fuat Çapa ile yaptıkları görüşmelerin olumsuz sonuçlandığını ve Fuat Çapa ile gelecek sezon çalışmayacaklarını söyledi.

Gençlerbirliği Başkanı İlhan Cavcav, teknik direktör Fuat Çapa ile yaptıkları görüşmelerin olumsuz sonuçlandığını ve Fuat Çapa ile gelecek sezon çalışmayacaklarını söyledi. nbsp;

Ankara Üniversitesi'nde öğrencilerin düzenlediği söyleşiye katılan Gençlerbirliği Başkanı İlhan Cavcav, önemli açıklamada bulundu. Bir öğrencinin Fuat Çapa ile yola devam edip etmeyeceklerini sorması üzerine, öncelikle basın mensuplarına yönelen Cavcav, imkan varsa bunu öğrenciler bilsin; ama basın bilmesin ifadelerini kullandı.

Basın illa bunu yazacaksa yapacak bir şeyi olmadığını dile getiren duayen başkan, ''Fuat hocayla işi bitirdik, resmen kendisiyle çalışmayacağız. Bu anlamda Bülent Uygun, Rıza Çalımbay gibi bir sürü arkadaşın ismi geçiyor. Ama daha dün itibariyle Fuat hocayla mutabık kaldık. Geçen sezon ki parası itibariyle verdiğimiz paranın bir buçuk mislini verdik. Parası açısından demiyorum; ama bizim kulübünde bir bütçesi var. Yaşı çok genç ve sevdiğimiz bir hoca. İsterdik beraber çalışalım.'' dedi.

Diğer Anadolu kulüplerinin de artık hocalara büyük paralar verdiği iddiasında bulunan Cavcav, şu ifadeleri kullandı, ''Dün kulağıma geldi. Kasımpaşaspor'un Ertuğrul Sağlam'a verdiği paranın 2 milyon euro olduğunu duydum. 2 milyon euro 5 milyon yapar, Eğer biz bir adama 5 milyon verirsek kulübün yolunu şaşırırız. O zaman kendim yaparım teknik direktörlüğü. O bakımından Fuat hocayla bir anlaşmazlık içerisine girdik. Kendisi dün akşam bana telefon etti, ben de hoca Allah işini rast getirsin istediğin yerle anlaşabilirsin dedim. 3-5 gün içerisinde temas kurduğumuz arkadaşlar var. Yabancı bir antrenör ile görüştük. Gönlümüz yerliden yana.''

Öte yandan, teknik direktör Fuat Çapa bugün futbolcularla veda yemeğinde bir araya geldi. Yemekte futbolculardan ayrı olarak antrenörlerle oturan Çapa'nın moralinin bir hayli bozuk olduğu gözlendi.

FUTBOL
Kaynak: CHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...