Galatasaray'ın rakibi belli oldu

/ Kaynak: İHA
Galatasaray'ın rakibi belli oldu

FUTBOL Haberleri  / İHA

UEFA Şampiyonlar Ligi çeyrek finali, İsviçre'nin Nyon kentinde yapılan kura çekimiyle belirlendi. Galatasaray, kura çekimi sonrasında İspanya temsilcisi Real Madrid ile eşleşti.

UEFA Şampiyonlar Ligi çeyrek finali, İsviçre'nin Nyon kentinde yapılan kura çekimiyle belirlendi. Galatasaray, kura çekimi sonrasında İspanya temsilcisi Real Madrid ile eşleşti. nbsp; nbsp;
nbsp; UEFA Şampiyonlar Ligi'nde çeyrek finalde, İsviçre'nin Nyon kentinde yapılan kura çekimiyle belirlendi. Galatasaray, kura çekimi sonrasında İspanya temsilcisi Real Madrid takımıyla eşleşti. Sarı-kırmızılı takım İspanyol rakibiyle ilk maçını deplasmanda oynayacak. nbsp;
nbsp; Çekilen kura sonucunda eşleşmeler şu şekilde: nbsp;


nbsp; Real Madrid (İspanya) - Galatasaray (Türkiye) nbsp;
nbsp; Bayern Münih (Almanya) - Juventus (İtalya) nbsp;
nbsp; Malaga (İspanya) - Borussia Dortmund (Almanya) nbsp;
nbsp; Paris Saint Germain (Fransa) - Barcelona (İspanya) nbsp;
nbsp; nbsp;
nbsp; REAL MADRID nbsp;
nbsp; 1902 yılında kurulan takımın başkanı Florentino Perez, teknik direktörü ise Jose Mourinho. Galatasaray'ın Şampiyonlar Ligi çeyrek finale rakibi en zorlu yoldan gelen takımlardan biri Real Madrid oldu. ''Ölüm Grubu'' olarak da adlandırılan, Borussia Dortmund, Manchester City ve Ajax'ın da yer aldığı, D Grubu'ndan, 11 puan toplayarak 2. sırada çıkmayı başardı. 2. turda ise Galatasaray'ın grubunu zirvede tamamlayan Manchester United ile giriştiği mücadelede, ilk maçta evindeki 1-1'lik beraberliğe rağmen İngiltere'de aldığı 2-1'lik galibiyet sonrası, çeyrek final biletini cebini koymayı başardı. Jose Mourinho'nun teknik direktörlüğünü yaptığı Real Madrid'in kadrosunun piyasa değeri 589.950.000 Euro. nbsp;

KURA'YA İLK TEPKİLER

Galatasaray Kulübü Başkanı Ünal Aysal, UEFA Şampiyonlar Ligi çeyrek finalinde İspanya'nın Real Madrid takımıyla eşleşmeleriyle ilgili olarak, "Real Madrid zor bir rakip ama Galatasaray için zor diye bir şey yok" dedi.
nbsp; Aysal, GSTV'ye yaptığı açıklamada, Avrupa'nın en iyi takımlarından biri ile eşleştiklerini dile getirerek, "Zor bir rakip ama daha önce de söylemiştim Galatasaray için zor diye bir şey yok. En azından şunun için memnunum, Türkiye'de futbolseverler Real Madrid gibi büyük bir takımı Galatasaray sayesinde izleyecekler. Biz de elimizden geleni yapacağız. Zaten senelerce önce onlara karşı başarılarımız vardı. Bizim için iyi bir tecrübe olacak. Endişelenmemek gerektiğini düşünüyorum" diye konuştu.
nbsp; Başkan Aysal, teknik heyet ve futbolcularına güvendiğini vurgulayarak, "Ben oyuncularımıza ve teknik ekibimize güveniyorum. Bunu her zaman söyledim. En iyisini yapmak zorundayız. Hepimiz bir olup, tek yürekle bu mücadeleden en iyi şekilde çıkmanın yollarını arayacağız. Ben fazla endişeli değilim. Asl ında bu bizim için yapılması, denenmesi gereken bir şeydi. Bunu hep beraber deneyeceğiz. Hayırlısı olsun" ifadelerini kullandı.
nbsp;

FUTBOL
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...