Galatasaray'da Ledasma atağı

Galatasaray'da Ledasma atağı

FUTBOL Haberleri

Lazio'da forma giyen Ledesma'yı Fatih Terim'e öneren yönetim, tecrübeli hocanın kabul etmesi halinde Arjantinli yıldızın transferini bitirmeyi planlıyor.

Aslan, Melo'ya alternatif arayışlarını sürdürüyor. Lazio'da forma giyen 29 yaşındaki Cristian Ledesma'yı Fatih Terim'e öneren yönetim, tecrübeli hocanın kabul etmesi halinde Arjantinli yıldızın transferini bitirmeyi planlıyor. nbsp;Galatasaray'da bir yandan Felipe Melo transferi konusunda kiralama girişimlerini sürdürülürken, diğer yandan da Brezilyalı yıldız oyuncuya alternatif olarak düşünülen isimler için nabız yoklanıyor. Yeni sezon öncesinde ön liberoya mutlaka bir transfer yapmak isteyen Sarı-Kırmızılılar'ın, İzmir'de oynadıkları son hazırlık maçında Galatasaray'a karşı forma da giyen, Lazio'nun Arjantin'li yıldızı Cristian Ledesma'yı takibe aldıkları ortaya çıktı.


BONSERVİSİ 7 MİLYON EURO
İki sezon önce de Sarı-Kırmızılılar'ın gündemine gelen ancak transferi gerçekleşmeyen Ledesma'yı, teknik direktör Fatih Terim'e önermeye hazırlanan yöneticiler, 'İmparator'un bu oyuncuya onay vermesi durumunda, transfer için hemen düğmeye basacak. İtalyan ekibi Lazio'da sergilediği istikrarlı performansla dikkat çeken 29 yaşındaki oyuncunun, bonservis bedelinin 7 milyon Euro seviyesinde olduğu da belirtiliyor. nbsp;(Habertürk)

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...