Galatasaray son dakikada güldü

Galatasaray son dakikada güldü

FUTBOL Haberleri

Galatasaray İngiltere'de sürdürdüğü yeni sezon hazırlıkları kapsamındaki son hazırlık maçında Notts County'i 2-1 mağlup etti.

Galatasaray Profesyonel Futbol A Takımı, İngiltere'nin Birmingham kentinde sürdürdüğü yeni sezon hazırlıkları kapsamındaki son hazırlık maçını futbol tarihinin profesyonel olarak varlığını sürdüren en eski kulübü Notts County ile yaptı. Galatasaray maçtan 2-1 galip ayrıldı. Galatasaray hazırlık maçında İngiltere'nin Notts Country takımıyla karşılaştı. Maçın ilk yarısında gol sesi çıkmazken ikinci yarıda Dany şanssız bir şekilde kendi kalesine gol attı. Fakat Kral Burak Yılmaz sahneye çıktı ve skora eşitliği getirdi. Herkes maçın 1-1 bitmesini beklerken 90. dakikada Sneijder yaklaşık 30 metreden çok sert bir şutla kaleciyi avladı ve takımına galibiyeti getirdi. Böylece Galatasaray İngiltere kampının son maçından 2-1'lik galibiyetle ayrılmış oldu.
Notts Country 1 - 2 Galatasaray
90' GOOL! Sneijder yaklaşık 30 metreden harika şutla kaleciyi avladı ve takımını 1-0 öne geçirdi!
80' GOOL! Hakan Balta'nın sol kanattan ceza sahasına ortasında savunmanın ters vuruşunda Burak topu ağlara gönderdi. 1-1 nbsp;
55'Gol! Sheehan'ın uzun topunda Showunmi sol kanattan ceza sahasına girdi vuruşunda Dany'e çarpan top ağlarla buluştu. 1-0 nbsp; nbsp;
45' İlk yarı 0 - 0 berabere sona erdi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...