Galatasaray, Kaan Ayhan transferini bitirdi

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Galatasaray, Kaan Ayhan transferini bitirdi

FUTBOL Haberleri

Futbolcu için kulübü Sassuolo’ya 400 bin avro kiralama bedeli ödenecek. Kaan’ın ilk sözleri, “Nihayet geldim, bugünü bekliyordum” oldu.

Galatasaray millî futbolcu Kaan Ayhan’ı sezon sonuna kadar kiralayarak önemli bir ismi kadrosuna kattı. Bu transfer için İtalya Serie A kulübü Sassuolo’ya 400 bin avro kiralama bedeli ödenecek. 28 yaşındaki futbolcunun satın alma opsiyonu 2,8 milyon avro olarak belirlendi ve kendisi de bu sezon için 9,5 milyon TL ücret alacak. Çok yönlü bir oyuncu olan Kaan Ayhan stoper, sağ bek ve ön libero bölgelerinde forma giyebiliyor. Oyuncu başarılı ofansif yönüyle de öne çıkarken transferin gözde isimlerindendi.

BÜYÜK BAŞARILAR İSTİYORUM

Sarı kırmızılı kulüp KAP açıklamasıyla transferi resmen duyururken Kaan da âdeta mutluluktan uçtu. İlk açıklamasını kulüp televizyonuna yapan futbolcu, “Çok, inanılmaz mutluyum. Epeydir Kaan Ayhan haberleri okuyorduk. Nihayet geldim, bugünü bekliyordum. İnşallah çok büyük başarılara hep beraber imza atarız. İki gün sonra ilk maç bizim stadımızda. Çok sabırsızım. Hem takım arkadaşlarımla buluşmayı dört gözle bekliyorum hem de bir an önce sahada olmayı istiyorum” diye konuştu.

BİR TRANSFER DAHA KALDI

Galatasaray’da Kaan’ın gelmesiyle defansın her bölgesinde alternatifler arttı. Cimbom, Chelsea forması giyen Fofana ve Crystal Palace’ta oynayan Jean Philippe Mateta için son teklifini verecek ve birini alarak ara transferi kapatacak.

SON DAKİKA PİYANGOSU! AANHOLT'A TALİP VAR

Galatasaray’ın yollarını ayırmayı planladığı Patrick van Aanholt’a sürpriz talip çıktı. Avrupa’da transfer döneminin kapanmasına sayılı saatler kala PSV, 32 yaşındaki sol beki kadrosuna katmak için girişimlere başladı. Sarı kırmızılıların görüşme izini verdiği Hollandalı oyuncu, PSV ile anlaşabilirse kariyerine ülkesinde devam edecek. YALIMCAN SARPYEL'İN HABERİ

Düzenleyen:  - FUTBOL
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...