Galatasaray Atalay Babacan ile yolları ayırdı

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Galatasaray Atalay Babacan ile yolları ayırdı

FUTBOL Haberleri

Galatasaray altyapısından yetişen ve son üç sezondur başka takımlara kiralanan 23 yaşındaki orta saha oyuncusu Atalay Babacan'ın Sarı-Kırmızılı kulüple yolları ayrıldı. Tüm alt yaş kategorilerinde milli olan futbolcu serbest statüde bulunuyor. Atalay Babacan bu transfer döneminde takımdan ayrılan 8. isim oldu. 

Galatasaray, altyapısından yetişen orta saha oyuncusu Atalay Babacan ile yolların ayrıldığını duyurdu.

Sarı-kırmızılı kulübün sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda, "Altyapımızdan yetişen Atalay Babacan'a, Galatasaray formasıyla verdiği emekler için teşekkür ederiz. Bundan sonraki kariyerinde başarılar diliyoruz." denildi.

GEÇEN SEZON SARIYER'DE KİRALIK OYNADI

Galatasaray altyapısına 2013'te Denizlispor'dan transfer edilen Atalay, 2020-2021 sezonunu Adanaspor, 2021-2022 sezonunun ikinci yarısını Ümraniyespor, 2022-2023 sezonunu ise Sarıyer'de kiralık olarak geçirdi.

Sarı-kırmızılı formayı üçer Süper Lig ve Türkiye Kupası ile 1 UEFA Şampiyonlar Ligi eleme maçında terleten 23 yaşındaki futbolcu, 1 kez gol sevinci yaşadı.

BU YAZ 8. AYRILIK

Atalay Babacan bu transfer döneminde takımdan ayrılan 8. isim oldu. 

Sarı-kırmızılı takımda daha önce yuncularından Mustafa Muhammed, Okan Kocuk, Gökay Güney, Abdussamed Karnucu, Emre Taşdemir, Juan Mata ve Bafetimbi Gomis ile yollar ayrıldı. 

https://twitter.com/GalatasaraySK/status/1686021424727691269

Düzenleyen:  - FUTBOL
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...