Galatasaray: 1 - Fenerbahçe: 2

- Güncelleme:
Galatasaray: 1 - Fenerbahçe: 2

Futbol Haberleri

Şampiyonluğun en güçlü iki adayının kapışmasında adeta tek kale oynayan G.Saray'ı Ziegler ve Stoch'un golleriyle yenen F.Bahçe puan farkını 2'ye indirdi. Bu sezon ilk defa derbi kaybeden Cimbom'un tek golü Selçuk'tan geldi.

MAÇIN TABLOSU
nbsp; nbsp;
nbsp;Stat: Türk Telekom Arena nbsp;
nbsp;Hakemler: Fırat Aydınus, Aleks Taşçıoğlu, Kemal Yılmaz nbsp;
nbsp;Galatasaray: Muslera, Eboue, Semih Kaya, Ujfalusi, Hakan Balta, Engin Baytar, Melo, Selçuk İnan, Emre Çolak, Necati Ateş, Elmander nbsp;
nbsp;Fenerbahçe: Volkan Demirel, Gökhan Gönül, Bekin İrtegün, Yobo, Ziegler, Mehmet Topuz, Cristian, Selçuk Şahin, Caner Erkin, Alex, Sow nbsp;


Süper Final Şampiyonluk Grubu'nda bugün Türk Telekom Arena'da Fe-nerbahçe'yi ağırlayacak olan Galatasaray, şampiyonluk yolunda çok önemli bir engeli daha aşmak istiyor.


Dakika 1: Beklenen derbi Fenerbahçe'den Sow'un vuruşuyla başladı, daha ilk dakikada Fenerbahçe atağı, Galatasaray kalesinde son buldu
Dakika 3: Fenerbahçe atağında Caner sol kanattan ceza sahası içine ortasını yaptı ama top kaleci Muslera'da kaldı.

Dakika 5: Galatasaray Selçuk ile sol kanattan korner kullandı, ceza sahası içine ortasını yaptı ama top kaleci Volkan'da kaldı.

Dakika 6: İlk sarı kart Melo için çıktı
Dakika 9: Galatasaray Eboue ile sağ kanattan ceza sahası içine ortasını yaptı ama savunmada Yobo topu taca gönderdi.

Dakika 12: Fenerbahçeli Sow sağ kanatta atakta ancak ofsayt pozisyonunda kaldı.


Dakika 17: ZİEGLER FENERBAHÇE'NİN 1. GOLÜNÜ ATTI

Dakika 18: Fenerbahçe ilk golün hemen ardından hızlı bir atak geliştirdi. nbsp; Cristian ceza sahası dışından kaleye sert vurdu kaleci Muslera topu saha içine çeldi sonrasında Semih topu uzaklaştırdı.

Dakika 22: Galatasaray nbsp; Emre Çolak ile sağ çaprazdan kaleyi gördü, sert vurdu ama top kaleci Volkan'da kaldı.

Dakika 26: Galatasaray Eboue ile yeni bir atak geliştiriyor. Son 5 dakikadır Galatasaray ortasaha ve rakip sahada topa hakim, Eboue sağ kanattan ceza sahası içine ortasını yaptı ama savunma topu uzaklaştırdı.

Dakika 29: Fenerbahçeli Caner rakibine yaptığı hareket sonucu sarı kart gördü

Dakika 34:
Galatasaray Necati ile sol kanattan ceza sahası içine pas vermek istedi ama savunmada Yobo topu kornere gönderdi. Kornerden gol gelmedi..

Dakika 37: Fenerbahçe'de Sow sakatlık geçiriyor yerine nbsp; Bienvenu giriyor

Dakika 42: Fenerbahçeli kaleci Volkan sakatlık geçirdi. Bir atağı son anda önleyen Volkan kolu belinin altında kaldı, kale önünde belini tutarak acı içinde kıvrınayor .
Dakika 44: Fenerbahçe'de kaleci Volkan'ın tedavisi tamamlandı ve maç devam ediyor, yeni bir Galatasaray atağı ancak top kornere gidiyor. Bu arada maça iki dakika daha nbsp; ilave edildi.

BU DAKİKA'DAN SONRA BAŞKA GOL GELMEDİ İLK YARI 0-1 BİTTİ

Dakika 46: Frat Aydunus'un düdüğüyle Galatasaray maçı başlattı. Her iki takımda ilk yarı kadrosunu koruyor. İkinci yarının ilk dakikasında Hakan bir kısa süreli sakatlık geçirdi.

Dakika 48: İkinci yarının ikinci dakikasında Galatasaray çok önemli bir atak geliştirdi. Kaleci Volkan'la burun buruna kaldı Necati ancak Volkan topa hakim

Dakika 49: Yeni bir galatasaray atağı Fenerbahçe cezasahası içinde Alex Engin Baytar'a yıptığı hareket yüzünden sarı kart cezası görüyor.

Dakika 54: Galatasaray yeniden Elmander ile topla beraber ceza sahası içine girmek istedi ama savunmada Bekir araya girerek topu kaleci Volkan'a kazandırdı.
Dakika 58: Galatasaray'da Baros ve Aydın oyuna girmek için hazırlandı ancak nbsp; Fatih Terim Riera'yı oyuna almaktan vazgeçti.

Dakika 61: Galatasaray'da Emre Oyundan yerine Aydın giriyor
Dakika 65: Galatasaray'da Selçuk İnan sağ kanattan serbest vuruş kullandı, ceza sahası içine ortasını yaptı ama savunma topu uzaklaştırdı.

Dakika 67: Galatasaray Selçuk'un attığı gol ile durumu 1-1 yapıyor.

Dakika 69: Galatasaray beraberlik golünün ardından iki net gol pozisyonundan yararlanamadı

Dakika 72:
Galatasaray Fenerbahçe cezasahasından çıkmıyor adeta, her dakika adeta gol kaçırıyor. Galatasaray atağında Engin Baytar sol kanattan ceza sahası içine orta yapmak istedi ama top savunmada Gökhan Gönül'den kornere çıktı.

Dakika 77: Galatasaray atağında Engin Baytar ceza sahası içinde sağ çaprazdan kaleye sert vurdu ama top yan ağlarda kaldı.
Dakika 80: Galatasaray'da Selçuk İnan sağ kanattan ceza sahası içine ortasını yaptı, Baros yükseldi kafayı vurdu ama top üstten dışarı çıktı.
Dakika 85: Galatasaray atağında Elmander ceza sahası içinde kaleye sert vurdu ama top üstten dışarıda
Dakika 87: Fenerbahçe atağında Stoch sol kanattan ceza sahası içine uzun oynadı ama top kaleci Muslera'da kaldı.

Dakika 90: Galatasaray atağında Sabri ceza sahası dışından kaleye sert vurdu ama top yandan dışarı çıktı.

Maça 4 dakika uzatma ilave edildi .

Maçın uzatma dakikalarında da gol gelmeyince karışlaşma Fenerbahçe'nin 2-1 üstünlüğüyle sona erdi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...