Galatasaray: 1 - Eskişehirspor : 1

Galatasaray: 1 - Eskişehirspor : 1

FUTBOL Haberleri

Spor Toto Süper Lig'in 7. haftasında Galatasaray ile Eskişehirspor TT Arena'da karşı karşıya geldi. Geçen hafta ligde Ordu, Şampiyonlar Ligi'nde de Braga şokları yaşayan G.Saray evinde kazanıyorum dediği maçta Eskişehirspor'la 1-1 berabere kaldı.

Geçen hafta ligde Ordu, Şampiyonlar Ligi'nde de Braga şokları yaşayan G.Saray evinde kazanıyorum dediği maçta Eskişehirspor'la 1-1 berabere kaldı. İki golün de ofsayt feryatları içinde olması hakemler için eksi puandı. Aslan'da şampiyonluğun gelmesinde büyük paha sahip Selçuk-Melo ikilisinin durgunluğu dün de sürdü ilk yarıda. Cimbom hızlı oynayamadı, topu dikine kullanamadı ve sert pres yapamadı. Bunun sonucunda da rakibin defans dengesini yeteri kadar bozamadı, gol pozisyonu üretmekte zorlandı ilk 45'te. 24'te Selçuk'un frikiği çatala giderken Boffin müthiş bir hamleyle golü önledi. 2 numaralı bölgeyi iyi kapatan Eskişehir de sadece kontrayı düşününce pozisyonsuz ilk yarı golsüz sona erdi. nbsp;

ÖNCE BURAK SONRA ERKAN
İkinci yarıyla birlikte Terim Melo'ya biraz daha şans verdi ve baktı ki olmuyor kenara aldı. Yerine Emre'yi çekti (dk.57). Çok değil, iki dakika sonra golü buldu G.Saray. On sekiz içindeki karambolde Dede büyük bir hatayla Burak'a teslim etti topu; son gol kralı sert vurdu: 1-0. Hareketlendi G.Saray; Emre döktürdü orta alanda. 76'da Amrabat'ın getirdiği topu Umut altı pasa bıraktı; Hamit bomboş kale yerine havaya dikti meşin yuvarlağı. Maçın son bölümlerinde Burak, Selçuk ve Amrabat'ın vuruşlarında Boffin kediye döndü adeta. 89'daki Es Es atağında önce Necati sonra Nuhiu vurdu ikisini de Muslera önledi; Tello abandı yine Uruguaylı file bekçisi kurtardı; son dokunan Erkan oldu: 1-1.


TERİM: TOZ KONDURMADI

G.SARAY TEKNİK DİREKTÖRÜ FATİH TERİM, SONUÇ DIŞINDA TAKIMININ PERFORMANSINDAN MEMNUN OLDUĞUNU SÖYLEDİ.

Maçı değerlendiren G.Saray Teknik Direktörü Fatih Terim, takımını beğendiğini belirtti. "Golden sonra çok pozisyon yakaladık. İkiyi bulmalıydık. İki farklı öne geçmeden maç bitmiyor. Bazen 2-0 bile yetmiyor" sözlerini kullanan Fatih hoca, "Puan kaybettiğimiz için üzgünüz ama sadece skor kötüydü diyorum. Takımımdan memnunum. Goller ofsayt mı bilmiyorum ama o dakikada o hataları yapmamalıydık. Geçen sezon bu hafta da 14 puandaydık. Bu kayıplar bizi hedefimizden alıkoyamaz" açıklaması yaptı. Terim, yönetici Semih Haznedaroğlu'nun hafta içindeki, "Frikikleri Selçuk atmalı" sözlerine de gönderme yaparak, "Bize bilimsel eleştiri yapılsın" tepkisinde bulundu.

G.SARAY NOTLARI

MUSLERA İSYAN ETTİ
Golde tek başına savaşan Muslera, maç sonunda sinirlerine hakim olamadı. Gol pozisyonunda 4 kurtarış yapmasına rağmen savunmanın uyuması ile gole engel olamayan Uruguaylı file bekçisi, 90 dakika bitimi tribünlerin tezahüratına aldırmadan soyunma odasına gitti.

EBOUE SİNİR KÜPÜ
G.Saray'ın sağ beki Eboue maç sonu sinir küpüydü. Hakeme golün ofsayt olduğu yönünde itiraz eden ve orta sahada bekleyen futbolcu Fatih Terim'den 'içeri gir' fırçası yiyince iyice sinirlendi. Topu sertçe yere vuran Eboue arkadaşlarının ardından soyunma odasına yöneldi.

MELO ISLIKLANDI
G.Saray'ın sezon başında renklerine bağlamak için büyük uğraş verdiği Felipe Melo, dün gece TT Arena'da ıslıklandı. İlk yarıda hiçbir varlık gösteremeyen Brezilyalı, devrenin sonlarına doğru üst üste top kayıpları yapınca tribünlerce ıslıklandı ve ikinci yarının başında yerini Amrabat'a bıraktı.

DANY: İYİ OLMADI
G.Saray'ın tandem oyuncusu Dany maç sonrası, "Braga maçı sonrası galibiyete ihtiyacımız vardı. Puan kaybetmek iyi olmadı ama bunu bir kenara bırakmak zorundayız" derken Sercan Yıldırım da, "İyi oynadık ama şanssız bir gol yedik. Kaybettiğimiz puanlar bizi çok üzdü" sözlerini kullandı.

BAROS YUVAYA DÖNÜYOR!
Fatih Terim'in şans vermediği Milan Baros'un devre arasında takımdan ayrılması kesinleşti gibi. Çek futbolcunun yıldızının parladığı eski kulübü Banik Ostrava'ya döneceği iddia edildi. Çek kulübünün başkanı Peter Safarcik, "Baros'un kulüp tarihinde önemli bir yeri var. Önümüzdeki dönemde tekrar bu formayı giyebilir" açıklaması yaptı. nbsp;

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...