Fernandes-Baros takası

Fernandes-Baros takası

FUTBOL Haberleri

Fatih Terim, Melo transferinin yatmasına üzerine Beşiktaş'ın Portekizli yıldızı Fernandes'i istedi. Abdurrahim Albayrak'ın bu transfer için Beşiktaş futbol şube sorumlusu Tamer Kıran ile görüştüğü Fernandes'e karşılık Baros+ 5 milyon Euro teklif ettiği ifade edildi.

Şampiyonlar Ligi'nde en az yarı finali hedefleyen Galatasaray'da her şey ince elenip sık dokunuyor. nbsp;Yaptığı nokta transferlerle dikkatleri üzerine çeken sarı kırmızılı takımda yönetici Abdurrahim Albayrak'ın Fatih Terim'in isteği üzerine Fernandes için Beşiktaş futbol şube sorumlusu Tamer Kıran ile görüştü. Albayrak'ın Fernandes'e karşılık Baros+ 5 milyon Euro teklif ettiği ifade edildi. Beşiktaş yönetiminde masaya gelen bu teklife yönetim kurulu onay verirken önümüzdeki hafta imzaların atılması bekleniyor.

FERNANDES BEŞİKTAŞ'I AKLINDAN SİLMİŞ
Beşiktaş'tan alacağı toplam 1.2 milyon TL için UEFA'ya ihtarname çeken, takımda kalmak için ücretine zam isteyen Fernandes, Maccabi Haifa maçındaki kötü futbolu ve sonrasında yaptığı açıklamalarla kafa karıştırdı. "Kariyer planlaması adına Beşiktaş'ta devam etmeyi düşünüyor musun?" şeklindeki soruya, "Ben buradayım, çalışmalarımı sürdürüyorum. Hayat bu, yarın ne olacağını bilemeyiz; ama şu an için buradayım" yanıtını verdi. (Kralspor)

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...