Fener'in rakibi Marsilya

Fener'in rakibi Marsilya

FUTBOL Haberleri

Fenerbahçe'nin Avrupa Ligi C Grubunun ilk maçındaki rakibi Marsilya...



Devler Ligi'ne play-off turunda veda eden F.Bahçe, Marsilya sınavıyla Avrupa Ligi'ne start veriyor. Avrupa'da şampiyonluk hedefleyen ve bu doğrultuda kadrosunu Meireles transferiyle güçlendiren sarı-lacivertiler, lige galibiyetle başlamak isterken sakatlık kâbusuyla boğuşuyor. Kritik karşılaşmaya Egemen, Krasiç, Kuyt ve Serdar'dan mahrum olarak çıkacak sarı-lacivertlilerde, Mehmet Topal'ın durumu da maç saatinde netlik kazanacak. Form düşüklüğü olan Stoch'un yerine Caner'i sahaya sürecek olan Aykut Kocaman, bütün olumsuzluklara rağmen tüm hesaplarını galibiyet üzerine yapmış durumda. Marsilya'nın en önemli gol silahı Gignac'ın hasta olması ise F.Bahçe'nin avantajı. Hırvat hakem Ivan Bebek'in yöneteceği maç 20.00'de Kadıköy Şükrü Saracoğlu Stadı'nda oynanacak ve Star'dan naklen yayınlanacak.

SAKATLAR: Serdar, Egemen, nbsp;
Krasiç, Kuyt
STAT: Şükrü Saracoğlu
Saat: 20.00 yayın: Star nbsp;
Hakemler:?Ivan Bebek, Tomislav Petrovic, Miro Grgic 4.HAKEM: Dalibor Conjar EK YARDIMCI. Domagoj Vuckov, Ante Vucemilovic

MUHTEMEL 11'LER

FENERBAHÇE
Volkan
Gökhan
Yobo
Bekir
Hasan Ali
Mehmet Topal
Meireles
Cristian
Krasic
Alex
Sow

MARS0 #x1;LYA
Mandanda
Kabore
Fanni
N'Koulou
Morel
Barton
Cheyrou
Raspentino
Amalfitano
Jordan Ayew
Remy


AYKUT KOCAMAN: İPLER ELİMİZDE


Marsilya maçı öncesi bir basın toplantısı düzenleyen F.Bahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman, "Öncelikli amacımız Şampiyonlar Ligi'ne katılmaktı ancak başaramadık. Şimdi Avrupa Ligi'nde en iyisini yapmak için mücadelede edeceğiz" dedi. Takımın geçen sezona oranla büyük bir değişim yaşadığını belirten Kocaman, "Aramıza düşündüğümüzden fazla oyuncu katıldı. Bu nedenle uyum süreci biraz zaman alacak. Bize düşen bütün sıkıntılara rağmen gruptan çıkmak. Bunu başardığımız takdirde önümüzün açık olduğunu düşünüyorum" ifadesini kullandı. F.Bahçe, Marsilya ve M'Gladbach'ın eşit güçte takımlar olduğunu ifade eden Aykut Hoca, "Grup liderliği için kıyasıya bir mücadele olacak. Marsilya sezona çok iyi başladı ama biz de sahamızda iyi oynuyoruz. Bu avantajı değerlendireceğiz. F.Bahçe için Avrupa daha önemli. Güçlü bir kadromuz var ve Marsilya karşısında bunu sahaya yansıtacağız" dedi.


TOPAL VE KRASİÇ İDMANDA
F.Bahçe, Marsilya maçınının hazırlıklarını tamamlayarak kampa girdi. Can Bartu Tesisleri'nde, Teknik Direktör Aykut Kocaman yönetiminde yapılan antrenmanda, futbolcular çabukluk, 5'e 2 top kapma ve pas çalışmalarının ardından taktiksel ve bireysel çalışmalar yaptı. Sakatlığı sebebiyle bir süredir ayrı çalışan Krasiç ile Mersin İ.Y. maçında sakatlanan Mehmet Topal takımla birlikte çalıştı. nbsp;
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...