Fenerbahçe'ye derbi şoku!

Fenerbahçe'ye derbi şoku!

FUTBOL Haberleri

2012-2013 sezonu Spor Toto Süper Lig'in fikstürü çekildi. Seyircisiz maçlar oynayacak olan Fenerbahçe'nin iki derbisi seyircisiz... 2012-2013 sezonunda Şükrü Saraçoğlu Stadı'nda yalnızca 1 derbi maçına çıkacak olan Kanarya, bu karşılaşmayı ligin 33. haftasında Galatasaray ile oynayacak.

2011-2012 sezonunda Fenerbahçe'nin play-off maçlarında Şükrü Saracoğlu Stadı'nda Galatasaray'la oynadığı maçtan sonra meydana gelen olaylardan ötürü 5 maç ceza alan Fenerbahçe'yi zorlu bir lig bekliyor. nbsp;
Fenerbahçe'nin 5 maçlık cezasına Trabzonspor ve Beşiktaş maçları denk geldi!
Geçtiğimiz sezon Süper Final Grubu'nun son haftasında Şükrü Saracoğlu'nda oynanan Galatasaray derbisinde çıkan olaylar nedeniyle 5 maç ceza alan Fenerbahçe, gelecek sezon 2 derbiye taraftar desteğinden yoksun çıkacak.

TAM FİKSTÜR İÇİN TIKLAYIN...

Spor Toto Süper Lig'in 5. haftasında Trabzonspor ve 7. haftasında Beşiktaş'la karşılacak olan Fenerbahçe bu iki maçta seyircisinden yoksun müsabakalar yapacak. Fenerbahçe'nin seyircisiz oynayacağı diğer maçlar ise şöyle: nbsp;

2. hafta: Fenerbahçe-Gaziantepspor
4. hafta: Fenerbahçe-Mersin İdmanyurdu
9. hafta: Fenerbahçe- Medikal Park Antalyaspor

TARAFTAR DERBİ GÖREMEYECEK
2012-2013 sezonunda Şükrü Saraçoğlu Stadı'nda yalnızca 1 derbi maçına çıkacak olan Kanarya, bu karşılaşmayı ligin 33. haftasında Galatasaray ile oynayacak.
Öte yandan sarı lacivertliler, Şampiyonlar Ligi'nde kaldığı takdirde; gruplarda oynayacağı zorlu maçlar öncesi Beşiktaş ve Trabzon sınavlarına çıkacak.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...