Fenerbahçe'den Boluspor'a fark

/ Kaynak: CHA
Fenerbahçe'den Boluspor'a fark

FUTBOL Haberleri  / CHA

Fenerbahçe ilk hazırlık maçında karşılaştığı Boluspor'un 4-0 gibi farklı bir skorla mağlup etti.

Düzce 18 Temmuz Stadı'nın açılışında Fenerbahçe , Boluspor 'la karşılaştı. Fenerbahçe, yeni sezon öncesi ilk hazırlık maçında Boluspor'u Emre, Cristian, Webo ve Bekir'in golleriyle 4-0 mağlup etti. Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım, karşılaşmayı protokol tribününde Düzce Valisi Adnan Yılmaz ile izledi. Başkan Aziz Yıldırım, Düzce Stadı'nda büyük sevgi gösterileriyle karşılaştı. Bir dönem Düzcespor başkanlığı da yapan Yıldırım, stada girdiği andan itibaren yoğun ilgi gördü. Taraftarlar, Aziz Yıldırım'a "Büyük başkan' şeklinde tezahüratlarda bulundu. Aziz Yıldırım'ın Fenerbahçe Futbol A.Ş başkanı olarak tribünündeki yerini aldığı belirtildi. nbsp;
Fenerbahçe, Boluspor ile oynadığı hazırlık maçında elde edilen tüm geliri Düzcespor kulübüne bağışladı. Karşılaşmaya Düzceliler büyük ilgi gösterdi. 4 bin 800 kapasiteli stadın tamamı doldu. Karşılaşma öncesi Fenerbahçe kulüp başkanı Aziz Yıldırım'a çiçek verildi. Fenerbahçe'nin eski futbolcuları Müjdat Yetkiner, Kemalettin Şentürk, Saffet Akbaş da karşılaşmayı protokol tribününde başkan Aziz Yıldırım'ın davetlisi olarak izledi. Sarı-lacivertlilerde yeni transferler Kadlec 24, Holmen 8; Alper 26 ve Bruno Alves 22 numaralı formayı giydi. Fenerbahçe'nin yeni transferleri Kadlec ve Bruno Alves ilk 11'de sahaya çıktı. Çek sol bek Michal Kadlec 24, Portekizli defans oyuncusu Bruno Alves ise 22 numaralı formayı giydi.

FUTBOL
Kaynak: CHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...