Fenerbahçe'de Emenike bitti iddiası

Fenerbahçe'de Emenike bitti iddiası

FUTBOL Haberleri

Fenerbahçe'de Emenike bitti iddiası, Fenerbahçe'nin iki golcü adayından biri olan Emenike için Rus basını tarafından yeni bir iddia ortaya atıldı.

Fenerbahçe'nin transfer listesinin üst sıralarında yer alan Emmanule Emenike için Rus basınından yeni bir iddia daha geldi.Rusya Enformasyon Telgraf Ajansı'nın haberine göre sarı lacivertli ekip, Spartak Moskova forması giyen Nijeryalı golcünün tranferi konusunda oyuncunun kulübü ile 13 milyon avroluk bonservis bedelinde anlaşma sağladı.Ayrıca aynı haberde, Türkiye'deki şike soruşturmasında adı geçen Emenike hakkındaki suçlamaların düşmesinin ardından golcü oyuncunun artık Türkiye'ye dönmesinin önünde hiçbir engel kalmadığının da altı çizildi.Emenike, Spartak Moskova forması ile çıktığı 50 karşılaşmada 23 gol ve 8 asist kaydetme başarısı gösterdi. (SPORX )



UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...