Fenerbahçe, gaza basmayı hedefliyor: Hata lüksümüz yok

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Fenerbahçe, gaza basmayı hedefliyor: Hata lüksümüz yok

FUTBOL Haberleri

Üç maçlık galibiyet serisi Adana Demir maçındaki hakem kararlarıyla kesilen sarı lacivertliler, yeni seri peşinde. Jorge Jesus, “Artık kredimiz kalmadı” uyarısı yaptı.

EMİN ULUÇ'UN HABERİ - Deprem felaketi sebebiyle ara verilen lige sahasında oynayacağı Konya maçıyla dönerek Fenerbahçe’de tüm hesaplar üç puan üzerine. Şampiyonluk hedefleyen sarı lacivertlilerde teknik direktör Jorge Jesus, zirve yarışında geride kaldıklarını hatırlatırken, “Puan kaybetme lüksümüz yok. Aradaki farkı kapatabiliriz ama eskisinden çok daha fazla mücadele etmemiz şart” sözleriyle oyuncularından tamamen sahaya konsantre olmalarını istedi. Portekizli, sezon başındaki yüksek tempoyu ve kazanma arzusunu yakalamaları gerektiğini vurguladı.

COŞKUYU YAKALAMALIYIZ

Tam yedi haftadır galibiyete hasret Konyaspor’un durumunun aldatmaması gerektiğini belirten Jorge Jesus, “Skoru değiştirebilecek, işimizi zorlaştıracak oyunculara sahipler” derken öğrencilerine, “Ne olursa olsun Kadıköy’de kaybetmemiz söz konusu olamaz” uyarısı yaptı. Presi ve sertliği artırmak zorunda olduklarının altını çizen Jesus, oyuncularına tam sahada şiddetli pres emri verirken, kadroyu da büyük ölçüde belirledi. Savunmada üçlüye dönecek Portekizli, Serdar Aziz ve Szalai’nin yanına Peres’i monte edecek.

TEK EKSİK BATSMAN

Fenerbahçe, liglere verilen arada açık kapattı. Sarı lacivertlilerde sakatlıktan yeni çıkan Peres ve Pedro ile takıma yeni katılan Oosterwolde eksiklerini gidererek hazır hâle geldi. Takımın tek eksiği kart cezalısı Michy Batshuayi.

Düzenleyen:  - FUTBOL
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...