Fenerbahçe, Demirören'i destekliyor

- Güncelleme:
Fenerbahçe, Demirören'i destekliyor

Futbol Haberleri

Fenerbahçe, federasyonun 27 Şubat'ta yapılacak olağanüstü genel kurulunda, başkan adaylarından Yıldırım Demirören'i destekleyeceğini açıkladı.

Fenerbahçe Kulübü, Türkiye Futbol Federasyonu Olağanüstü Genel Kurulu'nda başkan adaylarından Yıldırım Demirören'i destekleyeceklerini açıkladı. nbsp;Kulübün resmi internet sitesinden yapılan açıklamada, "27 Şubat'ta yapılacak Türkiye Futbol Federasyonu Olağanüstü Genel Kurul öncesinde yaşanan gelişmeleri ve açıklanan adayları, futbol ailesinin bireylerinden biri olarak Kulübümüz de yakından takip etmektedir. Yapılacak seçimin Türk Futbolunun bugünü ve geleceği açısından en hayırlı biçimde sonuçlanması, mevcut sürecin yeni gelecek yönetim tarafından adil bir şekilde yürütülebilmesi, hukuk ve spor hukukunun kurallarına uygun biçimde mevcut sorunların çözülmesi, en büyük beklentimiz ve talebimizdir. Bu noktada; Kulübümüz, Sayın Yıldırım Demirören'in adaylığını desteklemektedir. Fenerbahçe Spor Kulübü olarak, yapılacak seçimin, Türk Futbolu açısından hayırlı uğurlu olmasını temenni ederiz" denildi. nbsp;

KARABÜK VE GAZİANTEP DE DESTEKLİYOR

Kardemir Karabükspor ve Gaziantepspor da nbsp;Demirören'i destekleme kararı aldı. nbsp;Demirören'i nbsp;destekleyen Süper Lig kulüp sayısı 16'ya yükseldi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...