Fenerbahçe bin pişman! Takımın bel kemiği oldu, performansı parmak ısırtıyor

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Fenerbahçe bin pişman! Takımın bel kemiği oldu, performansı parmak ısırtıyor

FUTBOL Haberleri

Sezona fırtına gibi başlayan ve Süper Lig ile Avrupa Ligi'nde zirvede yer alan Fenerbahçe, sezon öncesi listesine aldığı ancak maliyeti nedeniyle transferinden vazgeçtiği Nino'nun yokluğunu arıyor. Stoper mevkiinde sakatlıklarla boğuşan sarı lacivertlilerin transfer etmek istediği Nino, Fluminense'de 51 maça çıktı, takımını sadece 10 gün yalnız bıraktı.

Son dakika Fenerbahçe haberleri: Sezona Jorge Jesus önderliğinde başlayan ve Süper Lig'de zirvede yer alan Fenerbahçe, UEFA Avrupa Ligi'nde de grubundan lider çıkarak taraftarlarını memnun etti. Sarı lacivertliler sezona birçok yeni transfer ile başladı, kadrosunu genişletti ancak sakatlıklarla boğuşan takımda rotasyon daraldı.

Luan Peres, Diego Rossi, Gustavo Henrique, İrfan Can Eğribayat ve Nazım Sangare Fenerbahçe'de sakatlığı bulunan isimler olurken, bu isimlerden ikisinin stoper mevkiinde olması sarı lacivertlilerde can sıkıyor. Takımını yoğun tempoda yalnız bırakan iki isim nedeniyle aynı mevkiide oynayan başta Attila Szalai olmak üzere birçok isme yük bindi. Bu dönemde ise akıllara sezon başında Fenerbahçe'nin gündeminde olan Nino geldi.

BONSERVİSİ PAHALI BULUNMUŞTU

Akşam'ın haberine göre; son dönemde savunma rotasyonunda sorun yaşayan Fenerbahçe'de, yaz transfer döneminde gündeme gelen isimlerden birisi Brezilyalı stoper Nino olmuştu. Jesus'un sunduğu isimlerden biri olan Nino'nun bonservisi pahalı bulunduğu için transferinden vazgeçilmişti.

TAKIMIN BEL KEMİĞİ OLDU

Fluminense'de çok iyi bir sezonu geride bırakan 25 yaşındaki Nino, performansı ile dikkat çekiyor. Takımının bel kemiği olan Nino, 51 maça çıktı ve 4257 dakika sahada kalarak takımın vazgeçilmezlerinden biri olduğunu gösterdi. Gol ve asist katkısı sağlayamayan Nino, sezon boyunca 1 kez sakatlandı ve takımını 10 gün yalnız bıraktı.

25 yaşındaki stoperin güncel piyasa değeri ise 6.6 milyon euro.

Düzenleyen:  - FUTBOL
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...