Fenerbahçe ara vermiyor

/ Kaynak: AA
Fenerbahçe ara vermiyor

FUTBOL Haberleri  / AA

Azerbaycan'da Khazar Lankaran ile bir hazırlık maçı yapan Fenerbahçe ara vermiyor, çalışmalarına istanbul'a döner dönmez başladı.

Azerbaycan'da Khazar Lankaran ile bir hazırlık maçı yapan Fenerbahçe, çalışmalarına istanbul'a döner dönmez başladı. nbsp;Azerbaycan'da oynadığı hazırlık maçında Khazar Lankaran'ı 4-0 mağlup eden Fenerbahçe, yeni sezon hazırlıklarını ara vermeden İstanbul'da sürdürdü.Fenerbahçe Can Bartu Tesisleri'nde, teknik direktör Ersun Yanal yönetiminde basına kapalı gerçekleştirilen antrenmana, sarı-lacivertli futbolcuların koşu ve ısınma hareketleriyle başladığı bildirildi. Daha sonra üç gruba ayrılan futbolcuların, dar alanda hücum ve defans organizasyonları çalıştıktan sonra, bireysel çalışmalarla antrenmanı tamamladığı ifade edildi. nbsp;Sakatlıkları devam eden Gökhan Gönül ile Egemen Korkmaz'ın, tedavi ve çalışmalarını özel program dahilinde sürdürdüğü, genç kaleci Erten Ersu'nun ise antrenmanın ilk bölümünde takımla çalıştığı kaydedildi.19 Yaş Altı Milli Takımı ile Avrupa Şampiyonası'nda mücadele eden Recep Niyaz ve Salih Uçan'ın ise antrenmanda yer almadığı bildirildi.

Öte yandan Fenerbahçe A2 Takımı'ndan Metincan Cici, Ömür Günaydın, Uygar Mert Zeybek, Erman Taşkın, İbrahim Serdar Aydın ve Hüseyin Rüzgar'ın da antrenmanda yer aldığı belirtildi.

Sarı-lacivertli takım, hazırlıklarına yarın Fenerbahçe Can Bartu Tesisleri'nde yapacağı çift antrenmanla devam edecek.
FUTBOL
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...