Fenerbahçe: 6 - Gençlerbirliği: 1

- Güncelleme:
Fenerbahçe: 6 - Gençlerbirliği: 1

Futbol Haberleri

Fenerbahçe, kendi sahasında taraftara unutulmaz bir gece yaşattı. Gençlerbirliği'ni ağırlayan Fenerbahçe 6-1'lik tarihi galibiyete imza attı

Ligde üst üste 4 deplasman maçında kaybederek kötü bir performans ortaya koyan Fenerbahçe, hiç yenilmediği seyircisinin önünde Gençlerbirliği'ni devirerek moral buldu: 6-1... Sarı lacivertli ekipte nbsp;sakatlığı devam eden Sezer Öztürk'ün yanı sıra tedavisi süren Bekir İrtegün ve PFDK'ın 3 maç ceza verdiği Caner Erkin forma giymedi. Fenerbahçe'nin gollerini Stoch (2), Alex, Emre, Dia ve Sow attı. Konuk ekibin tek golü penaltıdan Soner'den geldi.

HAKEM: Tolga Özkalfa

FENERBAHÇE: Volkan, Gökhan, Yobo, Serdar Kesimal, Ziegler, Mehmet Topuz, Cristian, Emre, Stoch, Alex, Sow
TEKNİK DİREKTÖR: Aykut Kocaman

GENÇLERBİRLİĞİ: Ramazan Köse, Cem Can, Aykut Demir, Kulusic, Mehmet Sedef, Hurşut, Yasin, Özgür, Azofeifa, Soner, Tum nbsp; nbsp;
TEKNİK DİREKTÖR: Fuat Çapa

MAÇIN ÖNEMLİ DAKİKALARI

Karşılaşma Fenerbahçe'nin vuruşuyla başlıyor

Dakika 3: Stoch'un 2. dakikada attığı golle Fenerbahçe 1-0 öne geçti.

Dakika 4: Fenerbahçe karşılaşmanın ilk korner atışını Alex ile kullandı.Ceza sahası içine ortasını yaptı ama kaleci Ramazan topu uzaklaştırdı.

Dakika 7: Gençlerbirliği ilk kez Fenerbahçe cezasahası önüne ulaştı. Soner ceza sahası önünden kaleye şut denedi ama top üstten dışarıda...

Dakika 10: Gençlerbirliği ikinci kez FB cezasahasında gol arıyor. Hurşut ceza sahası dışından kaleye vurdu ama top yandan dışarıda

Dakika 12: Fenerbahçe atağı atağı var, nbsp; Gökhan Gönül sağ kanattan ceza sahası içine ortasını yaptı, Gençlerbirliği savunması topu uzaklaştırdı.

Dakika 14: Fenerbahçe bu kez Cristian ile atakta, Cristian ceza sahası dışından kaleye sert vurdu ama top üstten dışarıda
Dakika 16: Fenerbahçe'de Alex sol kanattan korner kullandı, ceza sahası içine ortasını yaptı ama savunmada Hurşut topu uzaklaştırdı.
DAKİKA 20: MUSA SOW FENERBAHÇE'Yİ 2-0 ÖNE GEÇİREN GOLÜ ATTI

Dakika 22: Gençlerbirliği karşı atakta, Hurşut ceza sahası içine uzun oynadı ama savunmada Serdar kafayla topu kaleci Volkan'a verdi.

Dakika 24: Gençlerbirliği Soner ile FB ceza sahası önünden kaleye aşırtma vuruş denedi ama top dışarı çıktı

Dakika 25: Fenerbahçe'de Serdar Kesimal karşılaşmanın ilk sarı kartını gördü

Dakika 27: Fenerbahçe Alex'le atakta, Baroni ile birlikte bu atakta Alex sert vuruyor, top kale direğini sıyırarak dışarı çıkıyor

Dakika 29: Gençlerbirliği'ne Yasin sol kanatta ofsayt pozisyonunda kaldı. Fenerbahçe karşı atakta, Stoch ile birlikte Gençlerbirliği cezasahasına yöneldi ancak ofsayt.

Dakika 31: Gençlerbirliği Yasin ile sol kanattan ilerledi, ceza sahası içine yerden oynadı ama savunmada Ziegler araya girerek topu uzaklaştırdı.

Dakika 34: Alex ile Gençlerbirliği sahasında Stoch ve Baroni GB savunmasını darmadağın etti, Alex topa sert vurdu, kaleciden döndü, ikinci kez yine kaleye vurdu, ancak FB'li oyuncula çarpan top dışarı çıktı.

Dakika 36: Gençlerbirliği Fenerbahçe cezasahasını Yasin'le deniyor ama Yasin ofsayt pozisyonunda kaldı.

Dakika 37: Musa Sow ve Alex ile birlikte atakta, Stoch kaleci Aydınla karşı karşıya kaldı, vuruyor ve top dışarıda.

DAKİKA 38 FENERBAHÇE STOCH İLE 3. GOLÜ BULDU

Dakika 43: Gençlerbirliği atağında Azofeifa ceza sahası önünden kaleye şut denedi ama top savunmaya çarparak uzaklaştı.

MAÇA BİR DAKİKA DURAKLAMA İLAVE EDİLDİ

DAKİKA 46: Fenerbahçe kendi seyircisi karşısında ilk yarıyı 3-0 galibiyetle bitirdi.

İKİNCİ YARIDAN NOTLAR


Dakika 47: İlk yarı Gençlerbirliği atağı var, ikinci yarıda ancak top Aykut Demir'de kaldı.

Dakika 49: Gençlerbirliği'nin bu yarıda geliştirdiği ikinci atak, nbsp; Hurşut ile Fenerbahçe cezasahasına ulaşan Gençlerbirliği'ni Fenerbahçe savunması kesiyor.

Dakika 51: Fenerbahçe'nin mutlak gole yaklaştığı atağı var, Musat Stoch ve Alex ile Gençlerbirliği kalesine sert vuruyor ancak kaleci Ramazan gole izin vermiyor.

DAKİKA 55: GOL EMRE BELEZOĞLU FENERBAHÇE 4-0 ÖNDE

Dakika 61: Gençlerbirliği Soner'in ayağından penaltı ile durumu 4-1 yapıyor

Dakika 65 : Kaptan Alex'ten jeneriklik bir gol, durum 5-1


DAKİKA 68 FENERBAHÇE DURUMU 6-1 YAPIYOR DİA NIN GOLÜYLE

Dakika 72: Kadıköy'de gol bayramı var. Seyirciler hep bir ağızdan şarkılar söylüyor. Gençlerbirliği bütün hatlarıyla hücuma nbsp; geçiyor.

Dakika 73 Fenerbahçe Kaptanı Alex oyundan çıkıyor yerine Selçuk Şahin girdi.

Dakika 76: Gençlerbirliği'nde Hurşut sağ kanattan korner kullandı, ceza sahası içine ortasını yaptı ama top kaleci Volkan'da kaldı.

Dakika 80; Gençlerbirliği'nde Azofeifa sağ kanattan serbest vuruş kullandı, direkt kaleye sert vurdu ve top az farkla dışarı çıktı, Fenerbahçe topu hızlı kullandı, bu kez Fenerbahçe atağı var, Stoch, Dia paslaşması var Stoch sert vurdu, top dışarı çıktı.
Dakika 82: Fenerbahçe'de son oyuncu değişikliği Mehmet Topuz oyundan çıkıyor, yerine Recep Niyaz girdi

Dakika 84: Fenerbahçe Cristian ile atakta uzaktan kaleye sert vurdu ve kaleci Ramazan topu saha içine çeldi.


Dakika 85: Fenerbahçe atağında Cristian ceza sahası içinde kaleye plase vuruş yaptı ve top az farkla dışarı çıktı..

Dakika 87: Fenerbahçe bütün hatlarıyla yeniden Gençlerbirliği sahasında. Cristian ceza sahası içinde kaleye sert vurdu ancak dışarıda..

Dakika 88: Gençlerbirliği'nde Yasin ceza sahası içinde ofsayt pozisyonunda kaldı. Bu arada maça iki dakika daha ilave edildi

Dakika 90 Fenerbahçe atağında Recep Niyaz topla ceza sahası içine girmek istedi ama savunma araya girerek topu kazandı.

UZATMA DAKİKALARDA GOL GELMEYİNCE KADIKÖY'DE FENERBAHÇE TARİHİ BİR SKORLA GENÇLERBİRLİĞİ'Nİ EVİNE YOLLADI

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...