Fenerbahçe:1 - Bursaspor:0

- Güncelleme:
Fenerbahçe:1 - Bursaspor:0

Futbol Haberleri

Spor Toto Süper Lig'in 32. hafta açılış maçında Fenerbahçe, sahasında Bursaspor'u Alex'in attığı tek golle 1-0 mağlup etti. Fenerbahçe: 1 Bursaspor:0

Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı'nda saat 19.00'da başlayacak mücadeleyi hakem Özgür Yankaya yönetecek. Karşılaşmayı, sarı lacivertli ekibin cezası nedeniyle sadece kadın ve çocuklar tribünden izleyebilecek.

Fenerbahçeli kadın ve çocuk taraftarların maça yoğun ilgisi var. İşte o görüntüler...
CEMİL SAĞLAM ve ALİ YEDEK'İN OBJEKTİFİNDEN...foto galeri

FENERBAHÇE: nbsp;Volkan Demirel, nbsp;Reto Ziegler, nbsp;Bekir İrtegün, nbsp;Joseph Yobo, nbsp;Orhan Şam, nbsp;Cristian, nbsp;Selçuk Şahin, nbsp;Mehmet Topuz, nbsp;Miroslav Stoch, nbsp;Alex de Souza, nbsp;Moussa Sow

BURSASPOR: nbsp;Scott Carson, nbsp;Gökçek Vederson, nbsp;Serdar Aziz, nbsp;İbrahim Öztürk, nbsp;Hakan Aslantaş, nbsp;Michael Basser, nbsp;Adem Koçak, nbsp;Alfred N'diaye, nbsp;Pablo Batalla, nbsp;Stanislav Sestak, nbsp;Sebastian Pinto


5. dakikada sol kanattan etkili bir atakla rakip sahaya gelen Fenerbahçe Alex ile önemli bir pozisyonu değerlendiremedi.
10. dakikada Bursaspor Pablo ile Fenerbahçe ceza sahasına çok rahat geldi ama Ziegler bu atağa müsade etmedi. nbsp;
16. dakika İki tarafta oldukça dikkatli oynuyor. Fenerbahçe bu dakikalarda baskısını iyice artırmaya çalışırken, Bursaspor pes etmiyor.
18. dakikada Fenerbahçe, bu dakikaya kadarki en tehlikeli pozisyonu Song'un ters pası yüzünden değerlendiremedi. nbsp;
22. dakikada Bursaspor, korner atışını iyi değerlendiremedi. Pinto'nun göğsüne çarpan top Volkan'ın kollarında eridi.

24. dakika Bursaspor bu dakikalarda Fenarbahçe kalesinin önünden çıkmıyor. Sağlı sollu ataklarla rakip kaleyi yıldırmaya çalışıyor.

26. dakikada Mehmet Topuz, Alex'in mükemmel pasını değerlendiremedi. Korner. Fenerbahçe bu korner atışını da değerlendiremedi. nbsp;
28. dakika Bu seferde Fenerbahçe sağlı sollu saldırıyor. Maçın heyecanı yer yer zirveye çıkıyor. Bayan taraftarlar hiç susmadan takımlarını destekliyor. nbsp;
33. dakika Serdar Aziz'in yaptığı büyük hatada, Musa Sow topu kaptı ve Stoch'a verdi, içeriye yapılan ortada Mehmet Topuz topu auta attı. nbsp;

40. dakikaFenarbahçe Alex ile tehlikeli bir noktadan serbest vuruş kullandı. Bursaspor'dan Basser sarı kart gördü. nbsp;
Alex'in vurduğu top barajı geçmedi. nbsp;Dönen topu iyi değerlendiren Alex mükemmel bir gol attı.

44. dakika Fenerbahçe Alex ile geliştirdiği atakta bu sefer başarılı olamadı. Stoch'a verdiği pas yerinde ancak pozisyon ofsayt.

İlk yarı Fenerbahçe'nin 1-0 lık üstünlüğü ile sona erdi.

Bursaspor ikinci yarıya hızlı başladı. Fenarbahçe, kontrataklarla Bursa kalesini yoklamaya devam ediyor. nbsp;

57. dakika Fenarbahçe Orhan ile sağ kanattan bindirdi. Bu dakikalarda her iki takımda karşılıklı ataklar yapıyor. Bursaspor beraberlik için yoğun çaba sarfediyor.
58. dakika Bursaspor Serdar Aziz ile yaptığı atakta başarısız oldu. nbsp;
59. dakika Pinto Bursaspor'u gole yaklaştıran isim oldu. Ceza sahasının dışından sert vurduğu top Volka'nın son anda müdahalesiyle kornere çıktı.
60. dakika Korner atışını kullanan Bursaspor bu atağı değerlendiremedi.
63. dakika Stoch ile Bursa kalesini yoklayan Fenerbahçe 2. gole çok yaklaştı.

Kadıköy'de 42.940 seyirci var. nbsp;

64. dakika Fenerbahçe adına çok etkili olamayan Stoch orta sahadan top kaybetti.
65. dakika nbsp;Wederson Fenerbahçe sahasına girdi. Vuruşu etkili olamayınca, Bursaspor bu ataktan da eli boş döndü.
66. dakika İki takımda ard arda hamleler yapıyor. Oyuncu değişikliği için yedekler ısınmaya başladı.
67. dakika Sestak Volkan ile karşı karşıya kaldığı mücadeleden yine eli boş döndü. Bu atak Bursaspor'un en etkili atağıydı.

68. dakikaFenerbahçe'de oyuncu değişikliği: Stoch çıktı Dia girdi. Mehmet Topuz'un yerine de Caner oyuna girdi.
71.dakika Bursaspor'da oyucu değişikliği: Hakan'ın yerine Turgay, Adem'in yerine de Barış oyuna girdi.

75. dakika Bassel Fenerbahçe ceza sahasına kadar girdi ancak etkili olamadı. Bu dakikalarda her iki takımda karşılıklı ataklar yapıyor. Maçta heyecan en üst seviyede.

77. dakika Dia sağ kanattan Bursa sahasına girdi içeriye yaptığı ortayı Alex karşıladı. Ancak Bursaspor defansı bu atağı engelledi.

Fenerbahçe'nin kaleyi vuran tek şutu 40. dakikada Alex ile gol oldu.

82. dakika nbsp;Bursaspor'da oyuncu değişikliği: nbsp;Alfred N'diaye oyundan çıktı yerine Bangura girdi.83. dakika Bangura girer girmez Fenerbahçe kalesini yokladı ancak top kale direğinin hemen yanından auta çıktı.

86. dakika Fenerbahçe'de oyuncu değişikliği: Sow oyundan çıktı yerine, Bienvenü girdi.

Maç sona erdi: Fenerbahçe: 1 Bursaspor:0

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...