Euro 2016: Galler-K.İrlanda

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Euro 2016: Galler-K.İrlanda

FUTBOL Haberleri

Bu yıl 15'ncisi düzenlenen EURO 2016'nın ikinci tur ilk maçlarında Birleşik Krallık'ın turnuvadaki üç temsilcisinden ikisi, Galler ile Kuzey İrlanda bu akşam karşı karşıya gelecek.

EURO 2016 son 16 turunda Galler ile Kuzey İrlanda, Paris'te karşılaşacak. 25 Haziran Cumartesi günü TSİ 19.00'da başlayacak maç, Lig TV ve TRT Spor'dan naklen yayınlanacak.

Parc des Princes'teki karşılaşmayı İngiltere Futbol Federasyonu'ndan Martin Atkinson yönetecek.

İki ekip de tarihlerinde ilk kez katıldıkları Avrupa Şampiyonası'nda büyük bir başarı göstererek üst tura yükselmeyi başardı. Galler, İngiltere'nin de bulunduğu B Grubu'nu altı puanla lider tamamlarken Kuzey İrlanda ise üç puanla C Grubu'nun üçüncüsü olmuş ve en iyi üçüncüler kontenjanından adını son 16 turuna yazdırdı.

EURO 2016 ÖZEL SAYFASI
İki takım arasında bugüne dek oynanan 9 maçtan beşi beraberlikle tamamlanırken Galler üç, Kuzey İrlanda ise bir galibiyet aldı.

Galler ile Kuzey İrlanda son olarak Mart ayında oynanan hazırlık maçında karşılaşmış, Cardiff'teki mücadele 1-1'lik eşitlikle sona ermişti.

Galler Milli Takımı, altı golle Macaristan'la birlikte grup aşamasının en skorer takımı olurken Gareth Bale da üç maçın hepsinde birer kez ağları sarsmayı başardı.

MUHTEMEL 11'LER:
Galler: Hennessey, Gunter, Taylor, Davies, Chester, Williams, Joe Allen, Ramsey, Ladley, Bale, Vokes

Kuzey İrlanda: McGovern, McAuley, Jonny Evans, Hughes, Catchart, Davis, Corry Evans, Dallas, Norwood, Ward, Washington

Düzenleyen:  - FUTBOL
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...