Eskişehirspor'da bilet fiyatları belli oldu

Eskişehirspor'da bilet fiyatları belli oldu

FUTBOL Haberleri

Eskişehirspor Sosyal Hizmetlerden Sorumlu Asbaşkan Bahadır Ünalan, biletleme organizasyonu için Biletix firması ile sözleşme imzaladıklarını söyledi.

Cumartesi saat 10:00'da kombine bilet satışının gişelerden başlayacağını kaydeden Ünalan, "Açık tribün için taraftarlar internetten de bilet alabilecek. Kapalı tribün kombine biletlerinde geçen yıl kombinesi olanlara öncelik verilecek. 2 hafta sonra herkese açılacak" dedi. nbsp;Açık tribün bilet fiyatlarını da açıklayan Ünalan, "Bilet fiyatları sezon sonuna kadar değişmeyecek. Buna göre: Açık tribün Fenerbahçe, Beşiktaş Galatasaray 50 TL, Trabzonspor, Bursaspor 25 TL, diğer maçlar 15 TL olacak. Kapalı tribün bilet fiyatları daha sonra açıklanacak. Kombine açık-nefer tribün 220 TL, Kombine kapalı tribün 600-2 bin 500 TL arası. Kombine için vade tanınacak 6-12 arası taksit yapılacak" diye konuştu. Stadyumda yeni numaralandırmaya gidildiğini de sözlerine ekleyen Ünalan, "Stadyum kapasitesi 14 bin 950, VIP 878, misafir 811, Nefer bin 176, 1965 tribünü 647, açık 11 bin 6" ifadelerini kullandı. Ünalan, hedeflerinin 10 bin kombine olduğunu ve bu yıl en büyük desteği taraftarların kombine alarak gerçekleştireceğini de bildirdi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...