Eski top toplayıcı şimdinin yıldız adayı

Eski top toplayıcı şimdinin yıldız adayı

FUTBOL Haberleri

Genç yıldız adayı Enes Ünal, 'Hayallerimin gerçek olmasına çok az bir zaman kaldı. O stada girdiğim andan itibaren tüylerim diken diken oluyordu' dedi.

Bursaspor'da altyapıdan gelip profesyonelliğe geçen 16 yaşındaki yıldız adayı Enes Ünal, bir dönem top toplayıcılık yaptığı Bursa Atatürk Stadı'nda yeşil-beyazlı formayı giyeceği anı sabırsızlıkla bekliyor. Babasının maçları ve idmanlarına gittikçe futbolcu olmayı çok istediğini belirten Ünal, "Altyapıda futbola başladım. Hocalarımın söylediklerini yaparak ve çok çalışarak ilerledim. Son iki senedir de iyi bir çıkış yakaladım ve buralara kadar geldim. Rüyalarımı süsleyen A Takım ile idmanlara çıkıyorum. Bugünlere gelmemde babamın büyük emeği var. Takımın değişmezi olmak istiyorum. En beğendiğim futbolcular Zidane, Kaka ve İbrahimoviç. Bir gün ben de belki onlar gibi olurum'' dedi. nbsp;
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...