Ersun Yanal'dan Cardozo ve Emenike açıklaması

Ersun Yanal'dan Cardozo ve Emenike açıklaması

FUTBOL Haberleri

Fenerbahçe teknik direktörü Salzburg maçı öncesinde iddialı açıklamalar yaparken, Oscar Cardozo ve Emmanuel Emenike transferleri hakkında da konuştu.

Şampiyonlar Ligi 3. Ön Eleme Turu ilk maçında Salzburg ile Fenerbahçe karşı karşıya gelecek. Kritik karşılaşmadan önce Fenerbahçe Teknik Direktörü Ersun Yanal basın toplantısı düzenledi.Sarı-lacivertli takımın teknik direktörü Salzburg maçı öncesinde iddialı açıklamalar yaparken, Oscar Cardozo ve Emmanuel Emenike transferleri hakkında da konuştu."Oyuncular olarak stresli zamanlar geçirdik. Şampiyonlar Ligi'ne katılıp katılmayacağımız çok belli değildi, katılıyoruz, katılmıyoruz, katılıyoruz derken şimdi buradayız. Salzburg karşısında elimizden gelen herşeyi sahaya yansıtacağız. Analiz de ettik rakibimizi. Lİg maçlarını farklı skorlarla kazandılar. Buraya kazanmak için geldik. Herşey yarın belli olacak."
"SALZBURG'U YENMEK İÇİN GELDİK"
"Salzburg'a Avusturya'ya kazanmak için geldik. Önemli bir seyirci kitlesi var. Biz gücümüzü taraftarımızdan alıyoruz. Taraftardan aldığımız gücümüzü sahaya yansıtmaya çalışacağız. Taraftara aklını kullanan ve mücadele eden bir Fenerbahçe izleteceğiz. Buraya gelene kadar 3 hazırlık maçı oynadık yoğun programdan dolayı. Rakibimiz 2 lig maçı oynadı. Biz buraya Salzburg'u yenmek için geldik. Şimdi olduğu gibi bundan sonra da Fenerbahçe daha iyisini yapmak için elinden geleni yapacak. Salzburg disiplinli bir takım. Büyük bir takım."


YANAL'DAN İDDİALI SÖZLER
"Avrupa'da her takım güçlü. Herkesin bir disiplini ve sistemi var. Salzburg her zaman belirli seviyelerde kalmayı bilen bir değer. Bizim önümüze gelen her takımı yenmeye çalışmak gibi bir misyonumuz var. Biz buraya turu geçmek için geldik."


"RAKİBİMİZ KİM OLURSA OLSUN..."
"Fenerbahçe olarak rakibimiz kim olursa olsun onları geçecek, yenecek bilgiye ve yetkiye sahibiz. 4 haftalık bir süreçten bu yana buradayız. Her geçen gün tempoyu arttıracağız. Fenerbahçe'nin futbolcuları da bu bilinçle sahada mücadele edecek."


"F.BAHÇE'DEKİ İLK MAÇI OLMASI..."
"Geçen yıldan oluşan bir Fenerbahçe kadrosu var. 3 yeni isim katıldı bugünkü kadroda. Benim kafamdaki Fenerbahçe'ye ulaşmak için biraz zaman var bu doğru. Ben hayatım boyunca çok resmi maç oynadım. Salzburg maçının Fenerbahçe'deki ilk maçım olması bir şey ifade etmiyor. Biz bu maçı kazanacağız. O kadarını söyleyeyim."


"ŞAMPİYONLAR LİGİ İLK AMACIMIZ"
"Kadromuzun geçen sezon yaptığı performansı Şampiyonlar Ligi'ne yükseltmek ilk amacımız. Performansımızı yükselterek burada kalmak ilk amacımız."


CARDOZO VE EMENIKE HAKKINDA...
"İkisi de kendi özellikleri olan önemli oyuncular. Fenerbahçe'nin çıkarları doğrultusunda görüşmeler devam ediyor Divan Kurulu'nda da açıklandığı gibi. Bekliyoruz."


"EMENIKE'Yİ Mİ İSTEDİNİZ?" SORUSUNA CEVAP
"İki oyuncunun da farklı özellikleri var. Önemli özellikleri var. Fenerbahçe'nin yürüttüğü bir çalışma var. Hangisi olacağını göreceğiz. Yönetimle birlikte çalışmaları birlikte gerçekleştiriyoruz. Başkanımız da bizzat yürütüyor görüşmeleri." (sporx)

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...