Emre geri döndü

Emre geri döndü

FUTBOL Haberleri

F.Bahçe Atletico Madrid'de aradığını bulamayan eski futbolcusunu yeniden kadrosuna kattı.

F.Bahçe önemli bir hamle yaptı ve eski futbolcusu Emre Belözoğlu'nu kadrosuna kattı. Özellikle Teknik Direktör Aykut Kocaman'la yaşadığı problemler sonrası geçtiğimiz sezonun sonunda Arda Turan'ın da oynadığı İspanyol ekibi Atletico Madrid'e giden Emre bu takımda sürekli forma şansı bulamadı. İlk on bir fırsatını bir türlü yakalayamayan futbolcu yakın çevresine mutsuz olduğunu söylüyordu. Alınan bilgiye göre Emre'ye bonservis bedeli verilmeyecek. Futbolcuyla 2.5 yıllık sözleşme yapılacak. nbsp;

LİDER OYUNCU KALMAMIŞTI
Son iki gündür Başkan Aziz Yıldırım ile Aykut Kocaman bir araya gelerek toplantılar yapıyordu. İkilinin yaptığı transfer görüşmelerinde Alex de Souza'dan sonra takıma liderlik yapacak futbolcunun kalmadığı konusunda görüş birliğine varıldı ve Emre için düğmeye basıldı. Oyuncunun menajeri Ahmet Bulut da, "Yarın (bugün) Madrid'e gidiyorum. Transferde her şey olabilir. Emre Fenerbahçe'ye dönebilir" şeklinde konuştu. Sarı-lacivertli kulüpten bu transferin bugün resmen açıklanacağı belirtildi.

BORSAYA BİLDİRİLDİ
Fenerbahçe Futbol A.Ş. tarafından İstanbul Menkul Kıymetler Borsası Kamuyu Aydınlatma Platformu'na (KAP) gönderdiği yazıda "Atletico Madrid Futbolcusu Emre Belözoğlu nun transferi için görüşmelere başlanmıştır" denildi.


UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...