Emre Demir, Barcelona A Takımı ile idmana çıktı

Düzenleyen:
- Güncelleme:

FUTBOL Haberleri

La Liga'nın 10'uncu haftasında sahasında Athletic Bilbao'yu ağırlayacak olan Barcelona'da hazırlıklar sürüyor. Katalan devinin son antrenmanında geçtiğimiz sezon ara transfer döneminde Kayserispor'dan İspanyol devine giden genç futbolcu Emre Demir de yer aldı.

İspanyol devi Barcelona, La Liga'nın 10'uncu haftasında  Athletic Bilbao'yu evinde ağırlayacak. Oynadığı 9 maçta 22 puan toplayan ve ligin 2'nci sırasında yer alan Katalan ekibi, hazırlıklarını bugün yaptığı antrenman ile sürdürdü.

23 Ekim'de oynanacak karşılaşmanın hazırlıklarını sürdüren Barcelona A Takımı'nın son idmanında Ümit Milli oyuncu Emre Demir de yer aldı. 18 yaşındaki Türk yetenek, geçtiğimiz sezon ara transfer döneminde Barcelona ile sözleşme imzalamıştı.

SERBEST KALMA BEDELİ 400 MİLYON EURO

Barcelona tarafından geçtiğimiz yıl yapılan açıklamada, oyuncuyla 2027 yılına kadar sözleşme imzalandığı ve serbest kalma bedelinin 400 milyon euro olduğu bildirilmişti.

Kulüpten yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

"Barcelona B, Kayserispor'dan Emre Demir'i 2 milyon Euro bonservis bedeli + bonuslar karşılığında transfer etti. 2027'ye kadar anlaşmaya varılan oyuncu mevcut sezonu Türk ekibinde geçirecek. Emre Demir'in serbest kalma bedeli ise 400 milyon Euro olarak belirlendi."

Düzenleyen:  - FUTBOL
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...