Emre Belözoğlu'ndan Galatasaray'a ağır gönderme

Emre Belözoğlu'ndan Galatasaray'a ağır gönderme

FUTBOL Haberleri

Fenerbahçe'de basının karşısına çıkan kaptanlardan Emre Belözoğlu Galatasaray'a bir göndermede bulundu.

Fenerbahçe 'de basının karşısına çıkan kaptanlardan Emre Belözoğlu Galatasaray 'a bir göndermede bulundu. nbsp;"O dönem için profesyonelliğin gereği yerine gelmiş olabilir. O süreçte neler konuşuldu bilmiyoruz. Birilerine atıfta bulunarak yapılacak şeyler değil. Biz temiziz ve bunu da biliyoruz. O dönem çok kritik bir dönemdi ama çalışanlar ise Futbol Federasyonu çalışanlarıydı. Şimdi Galatasaray Kulübü'nün maaşlı çalışanı. Rakiplerimize saygısızlık yapmak istemeyiz. O dönem için 8 maçtan bahsediliyor. Ama biz bu 8 maçta ne var bilmiyoruz. Ayrıca yapılan açıklamaların da doğru olduğunu düşünmüyorum. Şu an kariyerleri oyuncular Galatasaray'a hizmet ediyorlar. Biz şimdi futbolcularla karşı karşıya gelmek istemiyoruz. Ama bu tür açıklamalar tehlikeli özellikle genç futbolcular için. Kulüpleri karşı karşıya getirme adına çok önemlidir.1
"BURAK'IN SÖZLERİ DOĞRU DEĞİL" nbsp;
"Burak Yılmaz ve Tolga Zengin 'in 2010-2011 sezonu şampiyonu Trabzonspor'dur sözleri hakkında ne düşünüyorsunuz? açıklamaları ile ilgili ne düşünüyorsunuz1 sorusuna Emre, "Burak'ın sözleri doğru değil. Yüzüne de söyledim. Öyle bir konulara girmek bizi futbolcularla karşı karşıya getirir. Hepsi rakip takımlardan arkadaşlarımız, kardeşlerimiz. Kulüpleri karşınıza alacağınız açıklamalar genç futbolcular için tehlikeli." cevabını verdi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...