El Clasico startı

El Clasico startı

FUTBOL Haberleri

İspanya'nın devleri R.Madrid ve Barcelona yılın ilk "El Clasico"sunda bu akşam karşı karşıya geliyor.

İspanya'nın devleri R.Madrid ve Barcelona yılın ilk "El Clasico"sunda bu akşam karşı karşıya geliyor. İki tarihi rakip Kral Kupası Yarı Finali'nin ilk maçında Real'in sahası Bernabeu'da kozlarını paylaşacak. Dünyanın merakla beklediği kapışma öncesi ligde son olarak Osasuna maçında rakip ağları 4 kez havalandıran Lionel Messi ve Getafe karşısında hat-trick yapan Cristiano Ronaldo, yeni yılın ilk El Clasico'su öncesi birbirlerine adeta mesaj göndermişti. Dev mücadele 22.00'den itibaren TRT Spor ve TRT HD'den canlı yayınlanacak. Geçen seneki finalde Athletic Bilbao'yu 3-0 mağlup eden Barcelona kupayı kazanmıştı.


gt; Kral Kupası'nı Barcelona 23, R.Madrid ise 18 defa kazandı. İki rakip kupada son olarak 2011'in finalinde karşılaşmış ve R.Madrid 1-0 galibiyetle kupayı müzesine götürmüştü.


UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...