Drogba ve Terim özel çalışıyor

/ Kaynak: DHA
Drogba ve Terim özel çalışıyor

FUTBOL Haberleri  / DHA

Galatasaray, sezon öncesi kamp çalışmalarını Slovenya'da sürdürüyor. Didier Drogba ve Johan Elmander, son bölümde Fatih Terim eşliğinde şut çalışması yaptı

Galatasaray, Slovenya'nın Bled kentinde sürdürdüğü yeni sezon hazırlıkları kapsamında bu sabah bir antrenman gerçekleştirdi. Basın mensuplarına açık yapılan antrenman, koşunun ardından fiziksel çalışmayla başladı. Takım daha sonra üç gruba ayrılırken, iki takım dar alanda çift kale maç yaptı, diğer grup ise kendi arasında pas çalışmasıyla antrenmana devam etti. Antrenmanın ana bölümünde 11'e 11 çift kale maç gerçekleştirildi. Sabah idmanı, fiziksel çalışmanın ardından soğuma hareketleriyle tamamlandı. Didier Drogba ve Johan Elmander, son bölümde Fatih Terim eşliğinde şut çalışması yaptı. Felipe Melo ve Semih Kaya, kondisyon ve kuvvetlenme amaçlı olarak takımdan ayrı özel bir çalışma gerçekleştirdi.
Galatasaray, Slovenya'nın Bled kentindeki 2013-2014 sezonu hazırlıkları kapsamında bu akşam yerel saatle 18.00'de bir antrenman daha yapacak.
FUTBOL
Kaynak: DHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...