Draxler Dortmund'a göz kırptı

Draxler Dortmund'a göz kırptı

FUTBOL Haberleri

Schalke 04'ün genç orta saha oyuncusu Draxler, Borussia Dortmund kadrosunda olsa çok iyi uyum sağlayacağını söyleyerek ezeli rakibe göndermede bulundu.

Schalke 04'ün orta saha oyuncusu Julian Draxler, Ruhr derbisindeki ezeli rakipleri Borussia Dortmund'un kadrosunda olsa, muhtemelen takıma iyi uyacağını ima ederek yeni bir tartışmanın merkezine oturdu. Bu yaz, Dortmund, iki kulüp arasındaki rekabet göz önünde bulundurulduğu takdirde Schalke 04'e uygunsuz sayılacak bir teklif götürerek, 19 yaşındaki oyuncu için girişimlerde bulundu. Gelsenkirchenli oyuncu ise son yaptığı yorum ile Dortmund'un kendisi için ideal kulüp olabileceğini belirterek şimşekleri üzerine çekti. Sport1'in kendisi ile yaptığı röportajda Draxler, şu ifadeleri kullandı: "Sportif anlamda, ben kesinlikle Dortmund takımına uygun bir parçayım ve Dortmund'un benim durumumu soruşturmasında hiçbir şekilde lanetlenecek şey bulmuyorum. Sanki, biz Dortmund'dan Felipe Santana'yı kadromuza katarak bundan farklı bir şey mi yaptık?" Avrupa'dan birçok kulübün gözünün üstünde olduğu Draxler, kulübü ile sezon içinde anlaşmaya vararak, sözleşmesini 2018 yılının Mayıs ayına kadar uzatırken, bu yaz Gelsenkirschen ekibinden ayrılmayı düşünmediğini belirtti. Bununla birlikte daha önceki röportajlarında da ifade ettiği üzere Almanların genç yıldızı, gelecek yaz için seçeneklerini gözden geçireceğini ve İngiltere veya İspanya'ya gitmeye sıcak baktığını dile getirdi. (sporx)
nbsp;

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...