Diego Lugano Ada'ya

Diego Lugano Ada'ya

FUTBOL Haberleri

Bir dönem Fenerbahçe'de forma giyen ve Uruguaylı savunma oyuncusu Diego Lugano'nun West Bromwich Albion'a transferi resmiyet kazandı.

Paris Saint Germain'den ayrılması gündemde olan Diego Lugano'nun İngiltere Premier Lig'e transfer resmiyet kazandı.
Fransız ekibinin resmi internet sitesinden yapılan açıklamada eski Fenerbahçeli Uruguaylı savunmacı Diego Lugano'nun West Bromwich Albion'a transfer olduğu ifade edildi. Geçtiğimiz günlerde Medical Park Antalyaspor'un da talip olduğu hatta başkan Güntekin Gencer tarafından her konuda anlaşıldığı ifade edilen Lugano'nun Premier Lig'de forma giymek istediği için seçimini bu yönde kullandığı kaydedildi. Diego Lugano'nun transferi için PSG'nin Premier Lig ekibinden ne kadar ücret aldığı henüz netlik kazanmazken Uruguaylı oyuncuya da yeni kulübünden başarılı olması dilendi. Fenerbahçe'ye 2006 yılında 7.5 milyon euroya transfer olan Lugano, 5 sezonluk Türkiye macerasının ardından Fransa'nın Paris Saint Germain kulübüne transfer olmuş ancak burada beklediği forma şansını bulamayınca ikinci sezonunda Malaga'ya kiralanmıştı. Yeni sezon öncesi akıbeti belli olmayan ve Türkiye'den de taliplileri olduğu bilinen 32 yaşındaki savunmacı, kariyerini bundan böyle İngiltere Premier Lig'de sürdürecek. (sporx)


UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...