Depremzede çocuklara forma

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Depremzede çocuklara forma

FUTBOL Haberleri

İyilik Hareketi Kültür Eğitim ve Yardımlaşma Derneği, deprem bölgesindeki çocuklarla bir araya gelerek forma hediye etti. Dernek başkanı şair ve sunucu Kasım Alper Özdemir çocuklara verilecek en önemli hediyenin oyuncak, kitap ve dört büyük takımın formaları olduğunu dile getirdi.

Deprem bölgesine birçok yardım kuruluşu el uzatarak afetzedelere moral verdi. Onlardan biri, İyilik Hareketi Kültür Eğitim ve Yardımlaşma Derneği oldu. Dernek başkanı şair ve sunucu Kasım Alper Özdemir çocuklara verilecek en önemli hediyenin oyuncak, kitap ve dört büyük takımın formaları olduğunu söyledi.

Şimdiye kadar birçok çocuğa ulaştıklarını belirten Özdemir "Malatya Akçadağ ve köyleri, Hatay Kırıkhan ve Hassa ilçesi ve Adıyaman, Gaziantep İslahiye, Kahramanmaraş’ta yüzlerce depremzede evladımıza dokunduk. Çocuklar en çok dört büyük takımın, Arda Güler'in, Kerem'in, Messi’nin formasını istedi" dedi. Çocuklara 3. Lig takımlarından Erbaaspor'un formasını hediye eden Özdemir, "Futbolu seven sportif bir ülkeyiz. Herkesin bir tuttuğu takım var ama çocuklarınki bir başta. Onları mutlu etmek isteyen takımlar forma hediye edebilir" dedi.

Düzenleyen:  - FUTBOL
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...