Cristiano Ronaldo transferinde flaş gelişme: Al-Nassr ile anlaştı

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Cristiano Ronaldo transferinde flaş gelişme: Al-Nassr ile anlaştı

FUTBOL Haberleri

Son dakika haberi: Manchester United'tan olaylı bir şekilde ayrılan Cristiano Ronaldo'nun yeni adresi belli oldu. Ronaldo, Suudi Arabistan kulübü Al-Nassr ile el sıkıştı. Arap kulübü, Ronaldo'ya tarihin en pahalı sözleşmesini sundu.

Adı Fenerhabçe ve Galatasaray ile de anılan Cristiano Ronaldo transferinde flaş bir gelişme yaşandı. Marca'nın haberine göre, Ronaldo, Suudi Arabistan kulübü Al-Nassr ile anlaşmaya vardı. İşte dünyanın en iyi futbol oyuncularından biri olan Ronaldo'nun sözleşmeninden dudak uçuklatan detaylar...

YENİ ADRESİ BELLİ OLDU

Katar'da düzenlenen 2022 Dünya Kupası'nda mücadelen eden 37 yaşındaki yıldızın, yeni takımı belli oldu. İspanyol gazetesi Marcan'nın haberine göre Ronaldo, Suudi Arabistan kulübü Al-Nassr ile 2,5 yıllık anlaşmaya vardı.

500 MİLYON EURO KAZANACAK

Portekizli yıldız oyuncunun 2,5 yıllık sözleşme için toplam 500 milyon euro kazanacağı belirtildi.

Ronaldo'nun 1 Ocak itibariyle 2.5 yıllığına Al-Nassr forması giymesi bekleniyor.

SÜPER LİGDEN TANIDIK İSİMLER 

Dünyanın en fazla kazanan sporcusu olacak Portekizli, yeni takımında Süper Lig'den tanıdığımız Aboubakar, Talisca ve Luiz Gustavo ile birlikte oynayacak.

MANU İLE PROBLEM YAŞADI, YOLLAR AYRILDI

Manchester United, takımı sert sözlerle eleştiren Cristiano Ronaldo ile yollarını karşılıklı anlaşılarak ayrıldığını açıklamıştı. 

"YENİ BİR MEYDAN OKUMA İÇİN DOĞRU ZAMAN"

Cristiano Ronaldo, geçtiğimiz günlerde Manchester United'dan ayrılığı hakkında şu ifadeleri kullanmıştı:

"Yeni bir meydan okuma için doğru zaman. Manchester United'ı çok seviyorum ve bu asla değişmeyecek. Manchester United ile yaptığımız görüşmelerin ardından, sözleşmemizi sona erdirmek için karşılıklı olarak anlaştık. Manchester United'a gelecekte en iyisini diliyorum."

 

Düzenleyen:  - FUTBOL
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...