Cimbom'dan Hamit'e servet

Cimbom'dan Hamit'e servet

FUTBOL Haberleri

Galatasaray, Hamit'ten sonra Real Madrid ile de anlaştı. Hamit'e 4 yıllık imza attıracak olan G.Saray, bu oyuncuya adeta servet ödeyecek. Sarı-kırmızılı takımdan yıllık 2.9 milyon euro ve maç başına da 20 bin euro alacak olan Hamit, yılda 30 maçın üzerinde oynarsa eline en az 3.5 milyon euro, maç sayısını çoğaltırsa da 4 milyon euroya yakın para geçecek.

Galatasaray, ezeli rakibi Fenerbahçe'yle girdiği Hamit Altıntop yarışını kazandı ama bu transfer için yıldız futbolcunun peşinden tam 9 ay koştu. Sarı-kırmızılılar Hamit'le ilk ciddi teması kasım ayında gerçekleştirdi. Teknik Direktör Fatih Terim, bu dönemde milli takımdan öğrencisi olan başarılı futbolcuyu telefonla aradı ve "Takımdaki durumun nasıl, orada mutlu musun? Ayrılmayı düşünüyor musun? Bak sana gel demiyorum ama eğer ayrılmayı düşünürsen ilk benim haberim olacak" diye konuştu. Telefonu kapattıktan sonra yanındakilere dönen tecrübeli çalıştırıcı, neşeli bir şekilde "Mourinho'nun elini de rahatlatmak lazım" ifadelerini kullandı. İlk teması burada gerçekleştiren Terim, Hamit'in Real Madrid'de oynamadığı zamanlar, yıldız futbolcuyu arayarak destek verdi.

BONSERVİSİNE 2.9 MİLYON EURO
Hamit'le adeta kendi takımının bir oyuncusu gibi yakından ilgilenen Fatih Terim, bir konferans için İstanbul'a gelen Jose Mourinho'yu da ikna ettikten sonra, son noktayı 2 gün önce koydu. Menajerinin Fenerbahçe ile pazarlığa oturması üzerine harekete geçen İmparator, Hamit'e, "Seni takımımda görmek istiyorum ve kampa bekliyorum" dedikten sonra Abdurrahim Albayrak ile Ümit Davala'yı görevlendirdi ve yıldız futbolcuyu sarı-kırmızılı renklere kazandırdı. Hamit'le 4 yıllık anlaşma sağlayan Cimbom, dün Real Madrid'le yaptığı bonservis pazarlığında da anlaşma sağlayarak transferi sonlandırdı. Galatasaray, Bayern Münih'ten Real Madrid'e bedelsiz olarak transfer olan Hamit için, İspanyol devine 2.9 milyon euro bonservis bedeli ödeyecek.

30 MAÇ OYNARSA nbsp;4 MİLYON EURO nbsp;KAZANACAK!
Hamit'e 4 yıllık imza attıracak olan G.Saray, bu oyuncuya adeta servet ödeyecek. Sarı-kırmızılı takımdan yıllık 2.9 milyon euro ve maç başına da 20 bin euro alacak olan Hamit, yılda 30 maçın üzerinde oynarsa eline en az 3.5 milyon euro, maç sayısını çoğaltırsa da 4 milyon euroya yakın para geçecek. nbsp;

##tgvideo## nbsp;

YILIN GOLÜNÜ ATMIŞTI
Hamit Altıntop, Türk futbolunun en kariyerli oyuncuları arasında yer alıyor. 8 Aralık 1982'de Gelsenkirchen'de doğan Hamit, 2003 yılında 2.5 milyon euro karşılığında Schalke'ye transfer oldu. 2007'de Bayern Münih'e geçen Hamit, 63 maçta, 7 gol atmayı başardı. Geçtiğimiz yıl Real Madrid'e transferiyle bütün dikkatleri üzerine çeken Hamit yaşadığı sakatlık yüzünden sadece 12 maçta forma giydi. Hamit'in ay-yıldızlı formayla Kazakistan'a attığı gol FIFA Puşkaş Ödülü'ne layık görülmüştü. nbsp;

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...