Chelsea'nin 4, transferi Şili'li Cristian Cuevas oldu

Chelsea'nin 4, transferi  Şili'li Cristian Cuevas oldu

FUTBOL Haberleri

Chelsea, Türkiye'de düzenlenen U20 Dünya Kupası'nda Şili forması giyen Cristian Cuevas'ı 1.7 milyon sterlin karşılığında transfer etti.

Chelsea, Türkiye'de düzenlenen U20 Dünya Kupası'nda Şili forması giyen Cristian Cuevas'ı 1.7 milyon sterlin karşılığında transfer etti.Türkiye'de düzenlenen FIFA 20 Yaş Altı Dünya Kupası'nda dört maçta Şili forması giyen 1995 doğumlu Cristian Cuevas'ın, Chelsea'ye transfer olduğu resmi siteden açıklandı.5 yıllık sözleşmeye imza attığı açıklanan Cuevas için Chelsea, Şili kulübü O'Higgins'e 1.7 milyon sterlin bonservis bedeli ödeyecek. Sol bek ve sol kenar pozisyonlarında oynayabilen 18 yaşındaki Cuevas, Kasım ayında da Chelsea tarafından denenmiş ve Londra kulübü yetkililerini etkilemeyi başarmıştı.
Transferinden sonra açıklama yapan 18 yaşındaki oyuncu, "Chelsea bir yıldan fazladır beni takip ediyordu. Onların arasına katılmayı çok istiyordum. Bu transfer gerçekleştiği için çok mutluyum." dedi.
Cristian Cuevas böylece Andre Schürrle, Marco van Ginkel ve Mark Schwarzer'i kadrosuna katan Chelsea'nin yaz dönemindeki dördüncü transferi oldu. (SPORX nbsp;)

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...