Carvalhal: En zor maçım

/ Kaynak: OZEL
- Güncelleme:
Carvalhal: En zor maçım
Futbol Haberleri  / OZEL

Bu maç benim için fazlaca duygusal. Çünkü, hocasıyla birlikte 7 Portekizlisi bulunan bir takım olarak Portekiz ekibini elemek çok önemli bir sonuç olacak.

BERABERLİK İYİ SONUÇBeşiktaş Teknik Direktörü Carlos Carvalhal, kritik Braga maçı öncesinde gazeteniz Türkiye'ye özel açıklamalar yaptı. "Doğup büyüdüğüm, sokaklarında top koşturduğum şehirde çok farklı duygular içindeyim" diyen Carvalhal, "Ama profesyonel biri olarak Braga deplasmanından bize turu getirecek skorla ayrılmak istiyorum" şeklinde konuştu. Portekizli çalıştırıcı, "Beraberlik çok iyi skor olur. Portekiz'den böyle bir skorla dönersek, İstanbul'da taraftarımızın önünde turu çok rahat geçeriz. Hatta bu fanteziyi daha da ileri götürecek olursak, sonraki turda A.Madrid-Lazio galibiyle oynayacağız. Braga galibiyetinin üstüne karşımıza kim çıkarsa çıksın işimiz bugünkü kadar zor olmayacak. Çünkü hocasıyla birlikte 7 Portekizlisi bulunan bir takım olarak Portekiz ekibini elemek fazlaca duygusal ve önemli bir sonuç" diye konuştu. nbsp;


HABERİN DEVAMI
Futbol
Kaynak: OZEL
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...