Carlos talimatı

Carlos talimatı

FUTBOL Haberleri

Peru'dan aldığı teknik direktörlük diplomasının UEFA'da geçerli olmadığı şeklindeki iddialara karşılık Sivasspor Yönetimi, böyle bir durumun olmadığını bildirdi.

Sivasspor'da Roberto Carlos krizi yaşanıyor. Peru'dan aldığı teknik direktörlük diplomasının UEFA'da geçerli olmadığı şeklindeki iddialara karşılık Sivasspor Yönetimi, böyle bir durumun olmadığını bildirdi. Sivasspor Kulübü Başkanvekili Erdal Sarılar, "Roberto Carlos'un sahaya inmesinde, teknik direktörlük yapmasında hiçbir sıkıntı yok. Türkiye'de teknik direktörlük yapabilmek için pro-lisansa sahip olmak ve 5 yıl üst üste teknik direktörlük yapmak gerekiyor. Federasyon, bu konuda talimatta değişikliğine gidecek" dedi. Sivasspor yöneticileri, Carlos'un görev yapabilmesi için gerekli iznin TFF'nin talimat değişikliğiyle birlikte birkaç gün içinde verileceğini ifade etti.
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...